Egy csodálatos Access Body® tréning margójára

Két hónapja történt már, de még most is beleszédülök ennek a három napnak az energiájába, ha a képre nézek. Csodálatos emlék ez minden résztvevőnek. Elmondhatatlan az a tér, ami ott és akkor megnyílt általunk, amikor előbb valósul meg az áhított dolog, minthogy igazán kigondolnád, amikor izzanak az ujjaid a kezelés hatására, amikor egymás kezét fogva fekszetek a masszázságyon, megsokszorozva a kezelés erejét, amikor először ízlelitek meg az új kezelések energiáit, amikor nyom nélkül tűnik el a problémád a kezelés alatt (esetleg még csak nem is te kaptad, te “csak” adtad).

3dbodyclass_20161118
Access Body kurzus, 2016. november

Olyan volt ez nekünk és a testünknek, mint kisgyermeknek a karácsony. Azt sem tudtuk, vajon melyik ajándékot bontsuk ki hamarabb? Vajon melyik kezeléssel ismerkedjünk meg legközelebb az 55 közül? Egyszerűen fantasztikus volt. Abba sem akartuk hagyni a kezeléseket, kértünk belőle még és még és még és még.

Saját korlátozásaink úgy olvadtak le rólunk, akár a vaj.

Magával ragadott minket az a varázslat, ami ott és akkor megvalósult. Nem csak egyszerűen új kezelések, de nagyobb tudatosság, egy csipetnyi csoda, és érezhetően erősebben futnak a processzek a kezem alatt azóta. Minden végérvényesen megváltozott, és én ennek őszintén örülök, mert sokkal könnyebben teremtem az életem azóta.

Kurzusaimon igyekszem én is átadni ebből a varázslatból amennyit csak lehetséges. Kívánom, hogy még nagyon sokan tapasztalják meg, hogy mit is adhat egy ilyen intenzív képzés!

Köszönöm Access Consciousness®! Cool

Ui: Az alap kezeléseket megtaláljátok az  Access Body® menüpont alatt. A többit pedig egyszerűen csak ki kell próbálni, ha a test kéri. Wink

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.