Balatonszőlősi Egészségnap, a testi-lelki felfrissülés jegyében

Az elmúlt év végén azt ígértem Nektek, hogy több közös programmal örvendeztetünk meg Titeket 2017-ben. El is kezdtük: Balatonszőlősön debütáltunk kedves barátnőmmel és kolléganőmmel, Bruckner Judittal, ahol részt vettünk az idei első Egészségnapon.

dscf1177
Készen állunk a kezdésre! Kényelmes ágy, és meleg takaró várja a vendégeket.

A szervező, Paál Kata már a rendezvény előtt kitárt szívvel, és nagy izgalommal készítette elő a rengeteg finomságot, különböző teákat, egészséges rágcsálni valókat, melyekből a résztvevők megérkezésükkor már falatozhattak is. Mi is izgultunk, ez volt az első olyan nagyobb program, ahol lehetőséget kaptunk beszélni arról a szemléletről, ami számunkra már életmóddá vált.

A programot 10-kor kezdtük egy fél órásra tervezett beszélgetéssel az Access Consciousness® eszközeiről, elsősorban az Access Bars® és Access Body® kezelésekről.

A résztvevők érdeklődése és kérdései révén a beszélgetés hosszát megdupláztuk, és igazán sok témát érintettünk, de mindeközben máris kialakult egy tápláló, bizalmi légkör, ami aztán a nap végéig meg is maradt, sőt minden programmal csak fokozódott.

dscf1182
Beszélgetünk az Access Consciousnessről
DSCF1186.JPG
Nagy munkában vagyunk, futnak a bárok! 🙂

Bemutatkozónkat Rácz Annamária előadása, és kezelése követte. Egy számomra teljesen ismeretlen, ám annál érdekesebb eszközt ismertetett meg velünk, a plazmagenerátort. Az egy órás tájékoztató alatt végig működött a gép, így minden résztvevő részesülhetett az elindított vesetisztító program jótékony hatásaiban.

dscf1183
Rácz Annamária a plazmagenerátorról mesél a résztvevőknek

Mindeközben Judit és én megkezdtük az Access Bars® és testkezeléseket, így a résztvevők sokszoros jótékony hatást tapasztalhattak meg.  Mivel egy teremben voltunk az előadásokkal, így szerencsére mi is végig fülelhettünk, és új információkkal gazdagodhattunk.

A nagy munkában meg is éheztünk, de Kata csodás terülj-terülj asztalkát varázsolt nekünk egészséges, friss ételekből. Nagyon finom zöldség krémek és tészta saláta várta a résztvevőket, a desszert pedig chia mag puding volt, így megkaptuk az energiát a folytatáshoz.

dscf1188
Zeller chips, ízletes szendvicskrémek, pirítós, tésztasaláta, és friss zöldségek

Következhetett az előadás a betegségek lelki okairól, amit mindenki nagy érdeklődéssel hallgatott végig, és talán néhány AHA! élmény is volt közben. Az előadással párhuzamosan folyamatosan végeztük az újabb és újabb Access Bars kezeléseket.

Mivel elég sokat ültünk a délelőtt folyamán, és hát mi tagadás alaposan meg is ebédeltünk, jól jött egy kis átmozgatás Kata vezetésével. Először párokat alkotva szívünket szabadítottuk fel egy csodás módszer, a szívtánc segítségével. Mindenki táncolt mindenkivel, igazi lényünket őszintén kitárva a többiek előtt. Egyszerre adtunk, és elfogadtunk. Azt hiszem, receptre írnám fel minden embernek napi gyakorlásra!

Ezt követte egy intenzív átmozgatás, a meridián torna, szintén Kata vezetésével, ami nagyon kellemesen felpezsdítette a vérünket, és az energiáinkat. Kicsi és nagy, idős és fiatal együtt mozgott a nagyjából 20 perces gyakorlat során.

Végül, de nem utolsósorban egy tisztító, gyógyító, hangtálas meditációval koronáztuk meg a napot.

Ezen szintén mindenki részt vett, magába mélyedt, és hagyta, hogy teste gyógyulhasson. Kellemes, pihentető, lecsendesítő zárása volt ez a napnak. Kellett is, mert rengeteg inger ért minket, temérdek új információt kaptunk, megmozgattuk testünket-lelkünket, és jó sok feleslegtől megszabadultunk.

dscf1196
Előkészülve a hangtálas meditációra

Fantasztikus volt látni a változásokat a résztvevőkön-, akik szinte egytől egyig végigcsinálták velünk az egész napot-, a boldog arcokat, a kisimultságot, és a megkönnyebbülést, hogy sikerrel letettünk valamicskét a terhekből.  Számomra ez a nap nagyon sokat adott. Amellett, hogy magam is gyógyultam, ismét bizonyosságot nyertem, hogy érdemes csinálni. Ezekért a változásokért, a boldog mosolyokért munkánk minden pillanata megéri! Ez még csak a kezdet volt, megyünk tovább, hogy még több varázslat születhessen általunk ott, ahol erre nagy szükség van.

Kata, nagyon köszönjük, hogy ezt lehetővé tetted!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.