Hogy találjak ki a végtelen pucolás labirintusából?

Whirlpool.jpg

Nagyon hosszú ideje működnek már az energiák, amik szinte teljesen megsemmisítenek mindent, ami korábban volt, akik korábban voltunk. Ezek a változások nagyon gyakran nem komfortosak, kisebb, de inkább nagyobb kellemetlenségekkel járhatnak.

Megváltásként várod már azt az időszakot, amikor ennek a kőkemény munkának végre leszüretelheted a gyümölcseit, de az ígéretek, a változó energiák ellenére ez a nyugalmas békeidő csak nem akar elérkezni. Meg vagy győződve róla, hogy valami nincs rendben veled, hogy még tisztulnod kell hozzá, hogy végre méltó légy arra a kegyre, hogy az életed a legnagyobb könnyedséggel teremthesd.

Csak pucolsz, csak hozod-hozod a felszínre a régi energiákat, mormolod a tisztító mondatot, leteszel, zsonglőrködsz az Access, és más módszerek eszközeivel, karmát oldasz, családállítasz, visszaküldesz, videókat nézel…

8317249_ml.jpg

A tisztítás persze jó, hiszen megszabadít azoktól a korlátozásoktól, amik visszafognak, levegőhöz juttat, képessé tesz arra, hogy észrevedd, mi is zajlik körülötted, miképp működsz. Egyetlen dolgot felejtünk el közben: választani! Választani valami újat ahelyett, amit kidobtunk.

Megdermed a tér, lelassulnak az energiák, mintha még meg is állnának közben.

Mintha az egész univerzum lélegzet visszafojtva várná a választásunkat, hogy végre beteljesíthesse azt. Amíg ez nem történik meg, a feszültséget magunkon is érzékeljük, és pontosan ugyanúgy várjuk a megváltást, ahogy az univerzum várja a választásunkat. Pedig bármit választhatunk. Azt is, hogy minden marad a régiben, és azt is, hogy minden más lesz egyetlen pillanat alatt.  Az egész életünk választásokból áll, 10 másodpercről 10 másodpercre teremtjük magunknak a jövőt.

Igazi klasszikus klisének tűnik, hogy a boldogság is csak egy választás, talán vannak esetek, amikor cifrákat is gondolsz arról, aki ezt először kitalálta, de bizony tényleg így működik. Ahogy a pénzzel, párkapcsolattal, munkával, tapasztalatokkal, és az életeken át magunkkal cipelt terhekkel is. Vajon milyen volna elhinni, hogy nincs veled semmi baj? Milyen volna, ha nem tisztítgatnád, vizsgálgatnád magad úton-útfélen a hibákat keresve, hanem egyszerűen csak választanál, és követnéd az energiákat, amiket könnyűnek érzel, és nem nézegetnéd folyton, hogy mi volt a múltban?

kialudta-magát.jpg

Észrevetted már, hogy amikor igazán elhatározol valamit, akkor hirtelen minden azon kezd dolgozni, hogy az megvalósulhasson anélkül, hogy akár csak egyetlen lépést tettél volna érte? Már csak attól, hogy elhatároztad. A kellemetlen feszülés megszűnik, az energia mozgásba lendül, és szempillantásnyi idő alatt elővarázsolja azt, amit kértél. Vajon milyen volna meglovagolni ezt a lendületet? Milyen volna felpattanni a keletkező hullámokra, és csak siklani tovább a jótékony energiákkal?

Túl könnyűnek tűnik? Túl szép, hogy igaz legyen? Ez szintén csakis a választásaidon múlik.

Nem kell ezt annyira túlbonyolítani. Ha nem működik valami, tedd fel a kérdést, hogy “Vajon mi egyéb lehetséges?”. Légy éber, hogy mikor van szükséged egy kis tisztogatásra, és ne felejts el időről időre választani. Ha pedig még több könnyedségre vágysz, választhatod az Access Consciousness-t, és tanulhatsz velem. 🙂

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.