„Ez az Access® valami spirituális hókuszpókusz, ugye?”

qna2

„Ez az Access® valami spirituális izé, ugye?” Hasonló kérdéseket többször kaptam már a környezetemből. Ezt a feltevést sajnos sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom, ugyanis kinek-kinek hitrendszere szerint. Ha azt mondod, hogy az, igazad van. Ha azt mondod, hogy köze sincs hozzá, ebben az esetben is igazad van.

Nézőpontod alakítja a valóságod, nem pedig fordítva.

Bármit vizsgálsz is, az nézőpontjaidnak megfelelően fog megjelenni, ezért csak azt tudom elmesélni, hogy nekem mit jelent az Access Consciousness®. Számomra igazi szerelem, művészet, dinamizmus, hatékonyság, spirituális maszlagok, törvényszerűségek nélküli varázslat, energiamunka, változás, megkönnyebbülés.

219.jpg

Számos módszerrel megismerkedtem eddigi utam során, rengeteg nézetet megvizsgáltam, mértem vízereket pálcával, aurát tisztítottam, belekóstoltam a szellemgyógyászatba, foglalkoztam a betegségek lelki okaival, Reiki mesterré váltam, részt vettem családállításokon, kineziológiai oldásokon, természetgyógyászati kezeléseken.

Hosszasan sorolhatnám, hogy mennyi mindenbe kóstoltam még bele. Ezek a módszerek sokat segítettek nekem utam kezdetén, amiért végtelenül hálás leszek mindig, hiszen alapkövei voltak haladásomnak.

Mostanra már csak kevés maradt meg ezekből, mert egyszerűen nem tudták nálam felvenni a versenyt azzal a hatékonysággal, amire az Access Consciousness® képes. Nagyon gyakran meg is cáfolta az előzőleg felállított törvényszerűségeket.

Első lépésként én tettem le jókora csomagokat magamról, kezdtek megváltozni a kapcsolataim, eltűntek fóbiák, betegségek. Az egy problémával eltöltött időm látványosan lerövidült. Teljesen kicserélődtem. Szépen fokozatosan tanultam meg egyre több és több használható eszközt, melyeket magamon, és a hozzám fordulókon is alkalmazok.

Az érzékelésem nagymértékben megváltozott, éberebbé váltam arra, hogy mi zajlik bennem, körülöttem, és más emberekben.

pic03.jpg

Elkezdtem érzékelni azokat az energiákat, amik körülvesznek minket, és megtanultam megváltoztatni őket. Valahányszor kurzust tartok, vagy egyéni kezeléseket végzem, rácsodálkozom arra a viharosan gyors változásra, ami lezajlik akár csak egyetlen jól irányzott kérdés hatására. Úgy érzem magam, mint egy művész, aki agyag helyett energiákat formál kezeléseivel, és úgy formálja a teret, hogy az mindenkinek a legnagyobb hozzájárulás lehessen.

Nem érdekelnek a címkék. Az egyetlen, ami érdekel, az a tűz, a csillogás az emberek szemében, a széles mosolyok, a hálás ölelések, a visszajelzések. Ezekért megéri, s mert számomra az Access Conscoiusness® eszközeinek használata végtelenül izgalmas.

Az Access soha nem állítja, hogy mindenre tudja a választ, és azt sem, hogy csak ő tudja.

Nem. Vannak esetek, amikor más működik. Vannak emberek, akiknek annyira más a valósága, hogy nem fogadhatják be azt, amit az Access adhat, és ez jól is van így. Ők választanak mást, amivel összhangba tudnak kerülni, s még ez sem jelenti azt, hogy el kellene köteleződni egyetlen módszer mellett.

A lényeg az, hogy azt kapd, amit képes vagy befogadni, különben semmit sem ér az egész. Figyeld meg, hogy mi az, ami neked működik, amire a szíved megdobban, amitől könnyűnek érzed magad, és amitől üde, friss levegő árad az életedbe.

Ha választod, lehetőséged van egyéni konzultációra, kezelésre, vagy részt vehetsz csoportos eseményeken is. Az éppen aktuális eseményeket a Főoldalon találod.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.