Jönnek az Access Body® kurzusok!

Már úgy hiányoztatok! 🙂 Az elmúlt egy, másfél hétben nem igazán jutottam írási lehetőséghez. Bevallom már elvonási tüneteim voltak! 😀 Ezért most billentyűzetet ragadtam, hogy elmeséljem Nektek a jó hírt, hogy mostantól fogva már nem csak Access Bars®-t tanulhattok nálam, hanem végre végre végre testkezeléseket is!

f44a2dc3857cf188ad918e9c1399b620.jpg

Én már nagyon vártam ezt a pillanatot, mert az Access Body® kezelések az első pillanattól fogva teljesen elvarázsoltak. Imádok kezelni, kezelve lenni, és biztos vagyok benne, hogy a kurzusokat is imádni fogom, mert igazi varázslat számomra minden egyes alkalom rengeteg felszabadulással, hatalmas megkönnyebbüléssel.

Az eddigi foglalkozások, csereberék, bemutatók, egyéni kezelések alkalmával többször felbukkantak már kérdések a testkezelésekkel kapcsolatban, mert érzésem szerint méltatlanul kevés hangsúly helyeződik a testkezelésekre, pedig legalább olyan hatásosak ezek is, mint az Access Bars®.

Ezért összegyűjtöttem nektek néhány olyan témát, amire gyakorta rákérdeznek nálam az Access Body® kezelésekkel kapcsolatban. (További kérdés esetén nagyon szívesen válaszolok, és ha szeretnétek még többet olvasni a testkezelésekről, keressetek bátran!)

free-your-body

Mit adhat egy Access Body® kezelés a Bars®-szal szemben?

Ahogy az elnevezés is mutatja, ezek a kezelések nem (csak) a fejen történhetnek, hanem a test bármely részén attól függően, hogy mit kér a kezelés, vagy a testnek hol van épp szüksége a hozzájárulásra. Amíg a Bars® egy kicsit általánosabb, nézőpont törlő eljárás, addig az Access Body® célzottan hat a test bármely problémás területére, vagy éppen egy kimondott problémakörre épül.

Vannak betegségek, nehézségek, melyekre nagyobb hatást gyakorolhat egy célzott Body® kezelés, mint maga a Bars®. Természetesen nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy Body Process®-t futtathassunk rajta.

Amellett, hogy a testünk nagyon szereti a fizikai érintést, minden energia más és más, változatos, izgalmas, hatásuk pedig nagyon látványos lehet.

Az Access Bars® előfeltétele az Access Body® kezelő képzésnek, ugye?

Nem! Az a jó hírem van, hogy a Body Processek® megtanulásának nincs előfeltétele, bárki által szabadon tanulhatók, alkalmazhatók.

layinginfield

Milyen testkezelések vannak?

Az éppen aktuálisan tanulható kezelések listája folyamatosan változik, ezért sajnos nem tudok Nektek konkrét listát adni. A Testkezelések menü alatt található néhány alapvető Body Process®, melyek igen nagy valószínűséggel tartósan tanulhatók maradnak.

Azt javaslom, hogy figyeld a kurzus kiírásokat Facebook-on, kövesd az energiát. Ha pedig konkrét nehézséged van, amire megoldást szeretnél találni, keress fel bátran, és közösen megkeressük azt a testkezelést, ami legjobban támogatja a változást.

Mit válasszak?

Mindenképp azokat a kurzusokat válaszd, amelyekre érzed, hogy a tested megmozdul, izgatott lesz, még akkor is, ha látszólag semmilyen logikus indokot nem találsz a miértre. Hidd el, a tested pontosan tudja, hogy mire van szüksége, és azt is, hogy miért. Nagy valószínűséggel a kurzuson, vagy röviddel utána számodra is kiderül, hogy miért kellett. Ha pedig nem, az sem baj. Ha a változás már úgyis végbement, érdektelenné válik a miértje, nem igaz?

cropped-cropped-innerpages3-1-0x0

Van értelme külön-külön elvégezni ezeket a testkezelés képzéseket? Hiszen mindezt egyben megkaphatom a 3 napos test tanfolyamon.

Igen! Határozottan azt mondhatom, hogy igen. Egyik oldalról már a 3 napos tanfolyam előtt is képessé válsz a választott testkezelések futtatására, másodsorban pedig a 3 napos kurzus anyaga nagyon dinamikusan változik. Ha nem tanulsz meg egy kezelést akkor, amikor lehetőség adódik rá, könnyen lehet, hogy végleg lemaradsz róla, mert ha a tanfolyam anyagából kikerült, akkor már egyénileg sincs lehetőséged megtanulni.

Vajon milyen csodákat varázsolhatunk együtt? És vajon hogy lehet még ennél is jobb? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.