5+1 eset, amikor messziről kerüldd az Access Consciousness®-t!

Ma reggel kissé szokatlan nézőponttal ébredtem, de fűtött a vágy, hogy papírra vessem, és megmutassam Nektek. Sokat beszéltünk már arról, hogy az Access-nek milyen jótékony hatásai vannak, mit ad hozzá az életünkhöz, miben képes segíteni.

Az érem másik oldalát azonban nem szoktuk megnézni. Játsszunk egy kicsit! Játsszunk el a gondolattal, hogy mik lehetnek azok az esetek, amikor semmiképp sem javasolt az Access Consciousness® eszközök használata! Íme! 🙂

chk_jschl

nyilakjobb1 Ha tökéletesen elégedett vagy az életeddel, és azt szeretnéd, hogy semmi ne változzon. Amennyiben használod az Access Consciousness® által nyújtotta eszközöket, egyetlen dolog biztos, változás lép az életedbe. Ha úgy látod, hogy erre neked nincs szükséged, hisz már így is minden tökéletes, minek is fektetnél bele plusz energiát, nem igaz?

nyilakjobb1 Ha a stressz az egyik legjobb motivációs forrásod, a hajtómotorod, az adrenalin bombád, érdemes elgondolkodni rajta, hogy neked való-e ez az egész, mert az eszközök használata mellett sajnos rövid úton más adrenalin forrás után nézhetsz, ugyanis a nagy nyomás, a teher el fog tűnni az életedből, váratlanul nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Többé nem érintenek már meg úgy a traumák, drámák, mint annak előtte. Pedig teher alatt nő a pálma, azt mondják.

nyilakjobb1 Ha a párkapcsolatod minőségét már képtelenség ennél is jobbá tenni. Azt mondják, ti vagytok a minta pár. Mindenki titeket csodál, és kérdezgetik, hogy hogyan csináljátok. Ezen a kapcsolaton akkor már csak rontani lehetne, de azt meg vajon ki szeretné?! Jobb, ha minden marad a régiben!

nyilakjobb1 Ha már így is 100 évnyi életet jósolnak neked, és tartalmasabbat már el sem tudsz képzelni magadnak. Olyan egészséges vagy, mint a makk, orvosi körökben csodaként beszélnek rólad. Érzékelésed már most is jobb, mint egy sasé, jobban látsz, jobban hallasz, mint a saját unokád. Vagy épp elmúltál már negyven, de a bárpultnál elkérik a személyid, mert nem hiszik el, hogy vagy már 18 éves. Kinek hiányzik ez a macera?

nyilakjobb1 És végül a ráadás: Te mindenképp szeretnél két lábbal a földön maradni, és nem szeretsz könnyed lenni sem. Az neked nem való, mert felnőtt ember nem gyerekeskedik. Nem illik, másokra sem jellemző, és te nem is szeretnél kilógni a sorból.

Ha a fentiek közül legalább egy igaz Rád, azt javaslom, inkább ne kezdj bele, mert bár a változás mértéke csak tőled függ, a változás maga garantált. Vannak dolgok, amiknek értéke megfizethetetlen. Minden másra ott az Access Bars®. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.