3 egyértelmű jel, hogy érdemes megvizsgálni a befogadásod

Ezt a hetet a teremtéseinkre szántam, ennek befejező részét olvashatod most kedves Olvasó. A befogadás szerves része a teremtéseinknek – ahogy azt én magam is saját bőrömön tapasztaltam, tapasztalom -, ugyanis teremthetsz te bármilyen bámulatosan, ha a folyamat legvégén nem tudod befogadni azt. Van néhány dolog, ami egyértelmű jele annak, hogy a befogadásodon érdemes dolgoznod.

photogirlonrock

1. Kérsz, teremtesz, a sok-sok megteremtett dolog ott lebeg körülötted a térben, talán még érzed is, hogy ott van minden egy karnyújtásnyira, de hozzád, a fizikai valóságba mégsem érkezik meg belőle semmi. Mintha nem is történne semmi! Látszólag nem mozdulnak az energiák, a csend már-már halálos.

Nálam ez úgy jelent meg, mint egy üvegfal. Mindent láttam, éreztem, hogy ott van, de akárhányszor kinyújtottam a kezem érte, koppantam az üvegen. Ez igazán idegőrlő dolog tud lenni, de nem érdemes rágörcsölni. Inkább kezdj el dolgozni azon, hogy megnövelhesd a befogadásodat, és az a rengeteg dolog, ami csak arra vár, hogy kinyisd a kaput nekik, beáramolhasson az életedbe.

2. Amikor kifolyik a pénz a kezed közül, szintén egyértelmű jele annak, hogy a befogadásoddal volna teendőd. Tapasztaltad már, hogy soha nincs pénzügyi tartalékod? Bárhogy próbálkozol, nem áll több pénz a házhoz annál, mint amennyi nagyon muszáj a megélhetéshez, talán még annyit sem.

Esetleg azt, hogy amint van egy kevés, rögtön „történik valami”, amire azt az összeget hirtelen el kell költened? Elromlik valami otthon, tönkremegy az autód, állatorvoshoz kell vinni a kutyát… és már le is nulláztad azt a kis tartalékod, amid volt, és kezdheted elölről az egészet. Ilyenkor érdemes rápillantani, hogy vajon képes vagy-e befogadni, birtokolni azt az összeget.

Nagy a valószínűsége annak, hogy nem. Ilyenkor egyszerűen teremtesz magadnak egy indokot arra, hogy ne kelljen befogadnod, megtartanod azt az összeget.

600x400_hucha-getty.jpg

3. Sok ember van körülötted, te mégis mindig egyedül érzed magad, mintha folyamatosan kívülálló volnál, kapcsolataid nagyon felületesek, és nem sikerül úgy igazán megtalálni a hangot a többiekkel. Ez a probléma ugyancsak fakadhat abból, hogy éppen kevéssé tudsz befogadni. Nem tudod befogadni azt, akik ők, nem tudod befogadni az energiájukat, és mindazt a hozzájárulást, amit adhatnának neked.

Leállítod, bezárod magad, és már-már görcsben áll az egész tested az elutasítástól. Mindeközben érezheted úgy, hogy te mindent megteszel azért, hogy figyeljenek rád, mégis olyan, mintha láthatatlan volnál. Közben észre sem veszed, hogy mennyien szeretnek, adnák a saját kis hozzájárulásukat, ha hagynád.

Ismerős volt valamelyik? Az a jó hírem, hogy a befogadás úgy fejleszthető, mintha egy izom volna. Dolgozzunk együtt a befogadáson, ha van kedved, játsszunk az Access Consciousness® eszközeivel, melyek képesek feltárni a blokkokat a befogadás területén is, hogy a legnagyobb könnyedséggel, és szabadsággal teremthesd az életed. Hogy hogyan? Keress fel, és megmutatom.

Neked milyen tapasztalataid vannak a befogadással? Miből érezted még, hogy valami nem oké vele?

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolódó cikkek:

5 tuti biztos módszer, amivel leállítod a teremtéseidet

Semmi sem változik! Én nem tudok teremteni!

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.