Végtelen lehetőségek jövője

“Amikor egységből, és tudatosságból működsz, a jövőd nincs előre definiálva.”

Gary Douglas

Future

Ez a kép ma igazán megihletett, annyira, hogy úgy éreztem jóval több van benne ennél a pár szónál. Számomra szinte az egész világ. A kép maga nagyon szépen harmonizál azzal, amit igazából jelent. Legalább is, amit számomra jelent. Ha van kedved, akkor kérheted az Univerzumot, hogy mutassa meg neked azt az energiát, amikor egységből, tudatosságból működsz, és a jövőd nincs előre definiálva. Amikor Te magad vagy a végtelen lehetőség.

Számomra ez az energia csodálatos. Hatalmas, tiszta tér, korlátozások nélkül, falak nélkül, címkék és ítéletek nélkül. Egy olyan kristálytiszta alkotó energia, melyből a kreativitás végtelenségével bármit formálhatok. De tényleg bármit. Amit csak akarok, azonnal. Ahogyan épp kedvem telik benne. Nekem az egy hatalmas könnyedség, hogy a jövő nincs előre definiálva. Rajtam múlik, a teremtéseimen, mindazon, amit én hozok létre. Szeretek alkotni, és egyre jobban élvezem azt is, amikor egy-egy teremtésem csodás módon a pillanat tört része alatt meg is jelenik az életemben.

Tudom, lesznek páran, akik nem értenek egyet velem, és mindazokkal, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak. Hiszen ott vannak a családi terhek, ott a vérvonal, ott vannak a kőbe vésett törvényszerűségek, amikből életünk működik, ott a karmánk, és az előre, gondosan megtervezett életünk, amiben egész kicsi mozgásterünk van. Ha jót akarunk magunknak, akkor erről az útról nem térünk le. Ebbe most is beleborzongok, szorítja a torkom, ül a mellkasomon, és szabályosan betonba öntve érzem magam. Számomra ez ebben az életben még sosem működött. Nincs benne mozgalmasság, nincs benne levegő, nincs benne kreativitás, káosz – az a fajta káosz, mely az ősrobbanás előtt létezik, s melyből végül valami bámulatos csoda sarjad.

cd807729f9cc1db9e0d3025066e0729a

Ez persze nem azt jelenti, hogy másnak sem működik, és azt sem, hogy nem lesznek olyan 10 másodperceim, amikor egy-egy mozzanat működni fog nekem is. Mindenki saját magának teremti a valóságot, és ez a végtelen számú valóság mind-mind egymás mellett létezik. Nézőpontod teremti a valóságodat, és nem a valóság alakítja a nézőpontjaidat. Mit is jelent ez? Azt fogod megtapasztalni az életben, amiről a nézőpontjaid szólnak.

Természetesen nem mindenkinek való a korlátozások, és törvényszerűségek nélküli élet. Van, aki elveszne, ha nem volnának korlátozásai, és pontosan annyira rosszul érezné magát a hatalmas alkotó térben, mint én bebetonozva a törvények által. A lényeg, hogy tudd, van választásod! Kiléphetsz a merev törvényszerűségek világából, ha szeretnél.

Mi van akkor, ha mindezeket a korlátozásokat csak magadnak alkottad? Mi van akkor, ha még akkor is van választásod, ha már létrehoztad ezeket? Mi van akkor, ha kiléphetsz belőle? Mindenből, bármiről is legyen szó! Létrehozhatod magadnak azt a jövőt, mely kizárólag a Te szabad választásaidból generálódik, és akár a legmerészebb álmodat is bőven felülmúlja.

Ha hív az energia, keress fel, és megmutatom Neked, hogy hogyan indulj el, és hogyan lépj tovább a felmerülő akadályokon.

Kapcsolatfelvétel

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.