10 +1 dolog, amitől könnyebbé válik az életed (2. rész)

Tegnapi cikkem folytatásaként hoztam Nektek tipp csokrom második felét mindazokkal az eszközökkel, amiket használhattok azért, hogy életetek könnyedebbé válhasson. Így, ezzel az újabb öt (plusz egy) tippel már egy egészen jó alap lesz a kezetekben, amivel elindulhattok a könnyedség felé, ha azt választjátok.

Kívánom, hogy a próbálgatás legyen nagyon bulis számotokra, és tapasztaljátok meg az örömteli változást. Nem is szaporítom tovább a szót, íme a további 5+1 tipp Nektek!

pink-bouquet-flowers-in-a-cup-of-coffee-hd-wallpaper_5120x3200

Hatodik tipp

Hányszor használsz igazi nagy „népigazságokat”, közmondásokat? Ha elkezdesz figyelni erre, meg fogsz lepődni, hányszor programozod magad. A pénz könnyebben megy, mint ahogy jön. A szépségért meg kell szenvedni. A szükség a legnagyobb tanítómester. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Egy fecske nem csinál nyarat. Mindenért keményen meg kell dolgozni. Még hosszan sorolhatnánk mindazokat a korlátozásokat, amiket automatikusan önmagunkra pakolunk!

Ha szem előtt tartod, hogy a nézőpontjaid alakítják a valóságod, és nem a valóságod a nézőpontjaidat, akkor szép fokozatosan elkezded kivezetni ezeket az automatizmusokat az életedből. Ám az sem gond, ha használod őket! Jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy tisztítsd mindazt, amit egy-egy ilyen mondat felszínre hoz.

Hetedik tipp

Kezdj el beszélgetni a testeddel. Kérdezd meg, mit szeretne enni, mit szeretne viselni, kivel szeretne találkozni, mire vágyik igazán. Amíg ezt nem teszed, a tested egyre hangosabban és hangosabban fog kiabálni, hogy tudomást végy róla, hogy ő is itt van, és esetleg nem tetszik neki mindaz, ahogy bánsz vele. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a testünk egy tudattalan valami, és nélkülünk semmire sem megy, holott ez nem így van.

A testünk igenis tudatos, és sokkal nagyobb segítség nekünk, mint azt valaha is el tudtuk képzelni. Itt az ideje elismerni a képességeit, a nagyszerűségét, és kommunikálni. Meg fogja hálálni! Játssz vele, kérdezgesd, ismerd meg, fedezd fel, hogy milyen rejtett képességeitek vannak még együtt.

Happy-Woman.jpg

Nyolcadik tipp

Használd rendszeresen a „Kihez tartozik?” kérdést. Javaslom, hogy próbáld ki azt, hogy néhány napig folyamatosan tedd fel magadnak ezt a kérdést, bármilyen érzés jelenik meg benned, legyen az bármi. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire sokszor jön majd az a válasz, hogy valaki másé, esetleg valami másé. Annak, amit érzékelünk igen jelentős hányada máshoz tartozik, vagyis még csak nem is a miénk. Ilyen esetben lehetőséged van tudatossággal csatolva visszaküldeni az egészet annak, akihez tartozik, így azonnal megváltoztatva a helyzetet önmagunkban.

Kilencedik tipp

Kérj, és kérj, és kérj. Elhasznált klisének tűnik, hogy „Kérj, és megadatik!”, de bizony így van, a kérdés megadatik! J Amíg nem kérsz, addig nem kapsz. Pusztíts el minden ítéletet arról, hogy mit jelent telhetetlennek lenni, túl sokat kérni, túl sokra vágyni, vagy éppenséggel láthatatlannak lenni, akinek az igényei senkit sem érdekelnek. Kérj, és légy hajlandó befogadni azt, bármilyen formában jelenik is meg az életedben. Figyeld meg, hogy hiányból, vagy bőségből kérsz. Ha esetleg hiányból tennéd, változtass egy kicsit a kéréseden. Persze csak ha nem a hiányt szeretnéd erősíteni! 🙂

Tizedik tipp

Rendszeresen kérj magadnak Bars kezelést. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy relaxálj, feltöltődj, elengedd, ami már nem szolgál Téged, és felismerd, hogy ki is vagy Te valójában, és mit hogyan működtetsz az életedben. Hatalmas segítség lehet Neked a könnyed változásban, választásban.

maxresdefault

+1 tipp a haladóknak 🙂

Ismerj el nyugodtan mindenkit annak, ami, de kérlek légy éber rá, hogy amit érzékelsz, az valóban az igazság, vagy ítélkezésből működsz, esetleg nem is hozzád tartozik. Ezt az eszközt nem arra használjuk, hogy legalizálhassuk az ítéleteinket, csupán arra, hogy tisztán, szűrők és elferdítés nélkül láthassuk egymást. Azt mondanám, hogy ez már egy haladóbb eszköz, amit ettől függetlenül lehet próbálgatni, ízlelgetni, de soha ne vedd az eredményt végérvényesnek. Mindig minden mozgásban van, mindig minden változhat, akár már a következő pillanatban, csupán attól is, hogy ránéztél.

Arra bátorítalak kedves Olvasó, hogy használd ezeket az eszközöket. Mindig azt amihez épp kedved van, ami eszedbe jut, vagy ami épp nagyon hívja a figyelmedet. Engedd meg magadnak a kísérletezést, a játékot, a próbálgatást, és szépen fokozatosan megérzed majd a mögöttük lévő energiát, és az érzékelésed egyre csak jobb és jobb lesz.

Akár minden egyes nap adhat majd Neked valami újat, valami bulisat, valami könnyűt, és ha van kedved, jöhetsz velünk tovább az úton, hogy még több eszközt ismerhess meg, még közelebb kerülhess ahhoz a lényhez, aki Te valójában vagy. Addig is sok könnyedséget, jó játékot, és csodás teremtéseket kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.