A kor csupán egy szám :)

idoskorHoztam Nektek egy régi sztorit, még a kezdeti időkből. Számomra egy igazi csoda volt ez akkor, mert az első igazi megnyilvánulások egyike volt, hogy az Access Bars® mennyire működik, és testünk milyen fantasztikusan intelligens.

Idős hölgyet kezeltem, aki látása nagyon erős romlása miatt kért segítséget. Akkoriban még nem kezeltem testkezelésekkel, így nemes egyszerűséggel a Bars-t használtuk erre a célra, hisz ha a páciens nézőpontjai tisztulnak, az idegrendszeri beakadások eloszlanak, a fizikai szint is javulásnak indul.

Szinte alig kezdtünk bele a kezelésbe, a hölgy beteg szemzugában máris megjelent egy kellemes, meleg, gyógyító bizsergés. Rögtön érezte, hogy a beteg részen bizony történik valami. Ez a jelenség a kezelés végéig megmaradt, ám meglepetésünkre más is történt.

A hölgynek volt ugyanis más problémája is, csípőprotézis műtétre várt, és jelentős fájdalmai voltak. A kellemes, meleg, érezhetően gyógyító bizsergés hamarosan megjelent hát a rossz csípőjében is, majd végig az egész lábszárán, ami ugyancsak fájt már a rendellenesen álló csontoktól.

A kezelés végére a hölgy tökéletesen ellazult, végig nagyon élvezte a kalandot, figyelte, hogy hol milyen testérzetek jelennek meg, és fájdalommentesen, fürgén kelt fel a kezelőágyról. A látása is érezhetően javult.   Igazán nagy élmény volt ez mindkettőnknek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.