Néha egy-egy híresség is bekopogtat

Úgy tűnik nem volt elég kalamajka a vonatos történet, kaptunk belőle még. Balga fejjel, naivan arra vetemedtünk, hogy leszigeteljük, és kifestjük az egyik szobát. Már épp itt volt az ideje, ám arra nem számítottunk, hogy minden ellenünk esküszik közben. Legalábbis látszólag. Ám valójában egy újabb kósza testetlen próbálta menteni a menthetőt, és minden lehetséges módon megakadályozni minket abban, hogy átalakuljon a szoba. Mondhatom, elég hatékony volt. 🙂

Sokáig tűrtem, de eljött az a pont, amikor azt mondtam, hogy minden, de minden entitás, aki nem könnyed és örömteli hozzájárulás, AZ KIFELÉ! Ez a varázsmondat rövid ideig hozta is a csodás eredményeket, ám amikor másnap egy jól megtámasztott szekrényajtó a felső felénél fogva csapódott a szoba padlójára, emellett már nem lehetett elmenni csak úgy. Anna barátnőm meglepetten pislogva mondta, „Itt van valaki!”.

almasi-ter-mhaz

Éreztem, hogy tökéletesen igaza van, és itt az ideje egy kis beszélgetésnek. Totál kavarodottnak éreztem magam. Úgy éreztem, semmiben sem vagyok biztos, minden kusza, minden képlékeny. Nem kellett hozzá sok idő, hogy kisüljön, mindez az entitástól jön. Totálisan hatása alatt volt még a tudatmódosítóknak, amiket életében nagyon hosszú éveken keresztül használt. Annának azt is elmondta, hogy nem tetszik a szoba, a színek, a szekrény meg végképp nem.

lacko-zekelaciMost már vagy két hete kapja a tisztítást, hogy felszabaduljon a drogok hatása alól, és képessé váljon a továbbhaladásra. A tudata már kitisztult, nem zavaros, de a hosszú évtizedek nyomait nem lehet egy pillanat alatt eltüntetni. Dolgozunk. Remélem hamarosan eljön az a pillanat, amikor képes lesz mást választani. Veszprém környékiek igen nagy valószínűséggel ismerték őt, ahogy e kép is ismerős lesz róla, de híres magyar grafikus-festő lévén számos festménye lapul magángyűjtőknél is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.