Önmagadként létezni

1600
Fantasztikus leckét kaptam abból, hogy mit is jelent LÉTEZNI, hogy mi az értéke annak, hogy VAGY, anélkül, hogy bármit is csinálnál. Azt kell mondjam, fantasztikus volt!

Épp egy nagyon kedves barátommal cseréltünk testkezeléseket. Az, hogy a kezelések mennyi katyvaszt hoztak fel, és milyen képek, mondatok szaladgáltak ide-oda, az is megérne egy misét, de a lényeg most mégsem ez. Valahogy ez a facilitálás most nagyon rendhagyó volt, nem szokványos eszközökkel.

No de kanyarodjunk is vissza a létezéshez akként a térűrként, akik mi lehetünk. Kedves kezeltem falai nagyon magasan voltak, teljesen blokkolta az érzékelésem, esélyem sem volt ráérezni, hogy milyen kérdéseket tehetnék fel. Más módon kellett hát hozzájárulnom.

Bevillant a kérdés, melyet nem neki, hanem saját magamnak tehettem fel: milyen energia, térűr, és tudatosság lehetek én és a testem, hogy a legkönnyedebb változást facilitálhassam itt és most? És ekkor bummmmm, minden megváltozott. Azonnal átalakult a tér, leomlottak a falak, és el tudtunk kezdeni dolgozni. Ezután már tökéletesen jól működött minden, és rendhagyó módon inkább energia mintákkal dolgoztunk, mint kérdésekkel, megtanítva a testet néhány új energia felismerésére, befogadására, generálására.

Hálásan köszönöm ezt a tapasztalatot, és mindent, amit általa létrehoztunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.