Te vajon kit másolsz?

mimikriEddig főként a kezelések fizikai oldaláról esett szó, de ezzel csak a lehetőségek igen kicsiny hányadát fedtük le. A fizikai szinten bőven túlmutat egy-egy Access Bars® vagy Access Body® kezelés. Vannak olyanok is, amit fizikai szinten elég nehéz is volna megfogni.

Az egyik ilyen, nagyon hatékony módszer a Mimikri Access Body® energiája:

Hányszor hallottad, hogy hasonlítasz valamelyik szülődre, vagy nagyszülődre? Milyen mintákat, sorsokat és drámákat vettél át a családodból? Valójában kinek az életét éled? Mi mindent teszel meg azért, hogy beilleszkedj abba a környezetbe ahol élsz vagy ennek a világnak a valóságába? Mennyire állsz ellen neki, hogy te bizony valami teljesen mást fogsz választani, ezzel pontosan ugyanannyira beragasztva magadat a helyzetbe?

Azt kell mondjam, hogy eddigi életutam – sokakhoz hasonlóan – nem volt épp sétagalopp. Ezernyi régi sztori keringett a térben, újra és újra felbukkanva, újra és újra galibákat okozva az életemben, és ugyanolyan intenzív érzésekkel, mintha csak tegnap történtek volna. Megelégeltem, és kértem pár Mimikri kezelést. Nem kaptam belőle sokat, és én magam is más módszerekkel kezeltem magam, mégis azt tapasztaltam a legutóbbi kezelésnél, hogy jóval kevesebb sztori jön a felszínre, és azok is olyan távolinak tűnnek, hogy érzelmileg egy cseppet sem érintenek meg. Mintha nem is az enyém volna. Már arra sem volt igényem, hogy egyáltalán beszéljek róla. Letettem, átalakítottam őket. Micsoda könnyedség! Cool

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.