Az 5 leggyakoribb zavaros igazság az entitásokról

1. rész (#1 – #3)

 

1. Az entitásokat NEM nehéz kitisztítani! Csupán olyan eszközök kellenek hozzá, amik működnek.

TOP-5-1-844x844A megfelelő eszközökkel a kezedben, a feladat mindig könnyű munka. Nem építenél házat egy kanálnyi joghurtból, és egy darab zsinórból… rendkívül hatástalan eszközök, hogy azt mondjam!

Manapság sajnos annyi félrevezető információ van arról, hogy hogyan tisztítsuk az entitásokat és szellemeket, hogy nem csoda, ha az emberek azt hiszik, ez nehéz. Az összes entitások 85%-a szó szoros értelmében tisztításra vágyik, minden, amire szükséged van hozzá, a megfelelő eszköz, hogy kommunikálhass velük, és már mehetnek is tovább a következő kalandjukra.

Próbáld ezt ki velem:

Érzékeld az összes entitást magad körül, és kérdezd meg őket „Kik vagytok? Kik voltatok azelőtt? Kik voltatok azelőtt? Kik lesztek a jövőben? Mindenkinek sipirc! Távozhattok, és mehettek tovább a következő kalandra, vigyétek magatokkal az összes cók-mókotokat… viszlát! Milyen érzés? Könnyebb? Teresebb? Természetesen! Épp most tisztítottál entitásokat.

2. Ha azt gondolod, hogy az entitások félelmetesek és rosszak, akkor így fognak megjelenni számodra.

talktotheentiti_1430292644_280A kivetítéseink és elvárásaink teremtenek.

Szeretnéd, hogy az emberek úgy gondoljanak rád, miután meghaltál, ahogy most te a szellemekre gondolsz? Ad ez neked némi perspektívát abból a szempontból, hogy mennyire abszurdak a társadalmak nézetei a szellemvilággal kapcsolatban? Az entitások jobbára csak emberek, test nélkül. És ahogy az emberek is, néhányuk szuper csodálatos, mások meg igazi f@szfejek. Ha az a nézőpontod, hogy a világ tele van f@szfejekkel, akkor non-stop f@szfej parádét fogsz magadhoz vonzani. Amikor már nincs többé tested, szeretnéd, ha az emberek úgy gondolnának rád, hogy ijesztő és rossz vagy?

3. Az entitások NEM bölcsebbek, vagy erősebbek mint te.

ekyqh24ym1qVoltál már életveszélyben, vagy rettenetes helyzetben, és hívtad már segítségül az angyalokat, vagy „magasabb rendű lényeket”?

Természetesen, mindannyian voltunk már egyszer-kétszer-háromszor! Nem vicces, hogy bár valójában mi magunk VÉGTELEN LÉNYEK vagyunk, védelmet, vagy biztonságot kérnénk egy másik végtelen lénytől? Ez valami olyasmi, mintha egy hal úszna a tengerben, majd megállítana egy másik halat, és megkérné, hogy ússzon helyette. Egy hal ezt nem tenné. Mi miért?

Azon tűnődöm, mely életben vettük be azokat a hazugságokat, hogy egy másik végtelen lény meg tudna minket védeni, vagy legyőzhetne minket, és magunkat nem tudnánk megerősíteni? Egy végtelen lény mindent TUD? Egy halnak van szüksége egy másik halra, hogy ússzon érte?

Fordította: Páhi-Papp Orsolya

Forrás:
https://talktotheentities.com/english/top-5-often-confused-truths-entities-1/
https://talktotheentities.com/english/top-5-often-confused-truths-about-entities-2/
https://talktotheentities.com/english/top-5-often-confused-truths-about-entities-3/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.