Legyen könnyebb az életem. De hogyan?

Facebook-os munkacsoportomban érkezett egy csodás kérdés: „Legyen könnyebb az életem. De hogyan?” Úgy gondolom nagy hozzájárulás lehet mások számára is, ezért most a válaszom megosztom a csoporton kívül is.

Nagyon hosszasan lehetne erről beszélni, elkülönítve teljesen kezdő, némi alappal már rendelkező, vagy haladó szintet. Elsőként lássuk a teljesen kezdő szintet.

Az első és legfontosabb, hogy légy őszinte magaddal. Teljesen, és maradéktalanul, bármi is jelenik meg, csak légy őszinte. Vizsgáld meg, hogy valóban azt szeretnéd, hogy könnyed legyen az életed? Valóban választod? Sajnos sokan vannak, akik szavakkal azt mondják, szeretNÉm, de ha igazán őszintén megvizsgálnák, kiderülne, hogy változatos okokból nem szeretnék, ha az életük megjavulna. Szeretnek dagonyázni a sárban, és az a nézőpontjuk, hogy a világ egy rossz hely, és ezt be is bizonyítják.

1488831810

Amennyiben valóban szeretnéd a könnyedséget, teljes mellszélességgel választod a változást, jó szívvel javaslok egy Access Bars tanfolyamot, ahol megmutatják neked azokat az alapokat, ami sokakat kisegített már a gödörből, és támogatja életük virágzását. Ez egy olyan magocska, amiből csodás oázisok nőhetnek a sivatag közepén. Megnyugtat, önismeretet ad, megváltoztatja a nézőpontjaid, és kitörli mindazt a felesleges szemetet, amit magunkkal hordozunk. Eszközöket kapsz a kezedbe, amivel nekivághatsz megváltoztatni bármit, amihez csak kedved van.

Magam is azok közé tartozom, akik sokat köszönhetnek ezeknek az eszközöknek. A Barsnak, a testkezeléseknek, a kérdéseknek, az éberségnek, a tisztításoknak. Mesélhetnék történeteket eddigi életemből, de azok mind csak sztorik, és már nincs semmi jelentőségük. Egy viszont biztos: aki rég ismer, mindenki látja a különbséget aközött aki voltam, és aközött, aki most vagyok. Nem mondom, van azért munka mögötte, de azt sem mondom, hogy nem lehetett volna ezt még ennél is könnyedebben, gyorsabban. Az Access számos területen változtatta meg az életemet. Egészség, párkapcsolat, pénz, életminőség, a saját képességeim felismerése, traumákhoz való viszonyulásom, és még rengeteg más.

Azt javaslom, hogy próbálj ki pár egyéni Bars kezelést, vagy vágj bele egy tanfolyamba.

Ha választod, íme egy Access Bars tanfolyam velem: https://www.facebook.com/events/347189352425510/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.