Hogyan tovább? Amikor minden összedőlni látszik…

Sokatokban megfogalmazódott a kérdés, hogy hogyan tovább, igaz? Igen, bennem is. Pár órára elkapott a letargia, a reménytelenség, a csalódottság, a kiábrándultság, a hibáztatás, a bizalmatlanság, az erőtlenség, és még sorolhatnám napestig, hogy milyen érzelmek kavarogtak bennem a tegnap este fényében. Nem csoda, hisz tombolnak az energiák ezerrel, és én ezekre kimondottan érzékeny vagyok. Drága Olvasóm, ha engem olvasol, tudom, hogy Te is így vagy ezzel.

hogyan-tovabb-munka-nelkul-dolgozd-fel-es-lepj-tovabb-michaletzky-luca2

Nem  politizálni szeretnék, nem hibáztatni. Egy dolgot akarok, ÉLNI! Élni úgy, hogy nem szippant magába az aktuális helyzet. Élni tovább a tudatosságot, amihez remélem, hogy Te is csatlakozol. Lássuk hát mit tehetünk – bizony, ezek a gondolatok most nekem is ugyanúgy szólnak, ahogy Neked kedves Olvasó.

KIHEZ TARTOZIK?

Tudd, hogy a kavargó érzelmeknek nagyon nagyon kis része a tiéd. Ha eddig fontosnak tartottad feltenni ezt a kérdést, akkor ez most hatványozottan érvényes! Kérdezz, kérdezz, és kérdezz. Folyamatosan, újra és újra. Meglásd, könnyebbé válsz utána. Talán egy darabig extrán sokszor meg kell ezt tenned, de a kitartás most talán fontosabb, mint eddig valaha.

ENGEDD LE A FALAIDAT

Engedd le ismét a falaidat, amik most bizonyára az egekben vannak. Kérlek ne erőből csináld, ne ellenállásból, jelentőségből. Csak lazán. Talán erre is következetesen újra és újra rá kell majd nézned. Na és? Tedd meg. Fent vannak? Oké, engedd le ismét. Terjeszkedj ki. Minden olyan hely, ahol védekezésbe mész, és nem vagy hajlandó az a tér lenni, aki valójában vagy, elpusztítanád most? POD POC. Jobb már, ugye? Most azzá a térré váltál, aki mindenki másnak is hozzájárulás, hogy a háborgó tenger lecsillapodjon, és közben kitisztíthassa önmagából mindazt az elavult energiát, ami most felszínre tört.

od

MI VAN, HA EZ IS EGY LEHETŐSÉG, ÉS NEM PROBLÉMA?

Vajon mit teremthetünk a nézőpontunk megváltoztatásával? Hajlandó vagy rá? Hajlandó vagy megnézni, hogy mennyiben változik az energia, ha mindarra, ami körülöttünk történik lehetőségképp tekintünk? Milyen volna, ha ezt nagyon sokan megtennénk? Milyen volna az életünk 5 év múlva, ha ezt a nézőpontot megváltoztatnánk? Ott van benned az ellenállás? Kihez tartozik? 😉 Minden mást pedig hajlandó vagy most elpusztítani, és kérni a teljes megengedés energiáját az univerzumtól?

Most, hogy összeszedtem a gondolataim kissé, már teljesen más lett a kép. Minden felkavarodott, igen! Baj? Nem feltétlenül! Ugyanis most szabadult ki a nagyvilágba egy hatalmas adag szunnyadó energia, amihez eddig nem fértünk hozzá. MOST van itt a lehetőségünk arra, hogy ezt megváltoztassuk.

MI A HAZUGSÁG ITT KIMONDVA, KIMONDATLANUL?

Talán az eddigiek már kellőképp kiverték a biztosítékodat. Semmi baj. Hajlandó vagy azért folytatni? Íme a következő lépés: mi a hazugság itt, kimondva, kimondatlanul? Hajlandó vagy erre is ránézni? Sokszor, újra, és újra, és újra. Minden, ami feljön, POD POC! Talán erősen meghökkentő lesz. Ami egészen biztos, hogy ha ezt is a teljes megengedés teréből indítod, jelentősen tisztulni fog a kép, és meglátod, hogy eddig miből működtél.

Igen, igen, TE magad. Nem a szomszéd, nem az Édesanyád, nem a kormány, nem a főváros, nem a vidék, hanem TE. Hajlandó vagy megváltoztatni azt, amit a legeslegkönnyebben változtathatsz? Mást nem is tehetsz. A változás belőled indul, ami majd aztán kihat a többiekre is. Mást nem kontrollálhatsz. Ha változást akarsz, neked kell változnod. Talán azt mondod már késő. Igazság, ez valóban így van? Igazság, létezik olyan, hogy késő? Vagy valamit félreértelmezel? Mi az az elvárás, ami a nézőpontjaidat a helyén tartja? Minden, ami ez, elpusztítanád most?

eye-color-change-2852261_1920.jpg

MIT TESZEK, GONDOLOK, MONDOK, VÁLASZTOK, AMIVEL EZT TEREMTEM?

Érzed, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre mész a saját valóságodban? Érzed, ahogy erősödsz, és valahogy könnyebbé válik minden? Eltűnik a jelentőség, kezd felsejleni, hogy a te valóságod, a te választásaidon múlik, nem a körülményeken. Ha van energiagömböd, akkor tartsd meg ezt az energiát, és tedd bele a gömbbe. Most én is ezt teszem. Ha még nincs, hát fogd meg ezt az energiát, és helyezd ki magad elé egy energiagömbbe. Húzz át energiát a gömbödön minden egyes nap. Vagy akár minden egyes alkalommal, amikor a téma eszedbe jut.

A VALÓSÁG VAN BENNED, ÉS NEM TE A VALÓSÁGBAN

Miben változik meg az energia, ha azt mondom, hogy a valóság van benned, és nem te a valóságban? Könnyebb lett? Számomra az első találkozás ezzel a nézőponttal meghökkentő volt. Rájöttem, hogy a SAJÁT valóságomat úgy alakítom, ahogy csak akarom. Mindentől és mindenkitől függetlenül. Van azért még mit tenni vele, nem állítom, hogy nem. De mégis. Egy végtelen szabadság. S minden, amit ez a mostani állapotban felhoz, elpusztítom és nemteremtetté teszem. Te is megteszed?

AdobeStock_108947649.jpeg

FUTTASS BAROKAT!

Ha a cikk kezdetén még nem füstölt a füled, akkor talán mostanra már igen. Keress valakit, akitől befogadhatsz egy nagyszerű Bars kezelést. A helyzet, melyet teremtettünk magunknak, és mindaz, amit eddig olvastál valószínűleg temérdek dolgot felszínre hozott, amit érdemes kiradírozni.

Örömmel veszem, ha megosztod a tapasztalataidat, ha megcsináltad ezt a pár kis gyakorlatot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.