Bars kezelést állatokon? Miért is ne?!

Annyira különleges élményben volt részem a napokban, hogy el kell ezt meséljem Nektek! Az évek során sok különlegeset láttam, dolgoztunk együtt kutyussal, cicával, de hogy a hüllők kezesbárányként viselkednek tőle, na ilyet még nem láttam!

30550421_2048459895194206_632868756_oŐ itt Oszi a szakállas agáma, kicsi cukorfalat “páciensem” (tudom, tudom, sokaknak a hüllő és a cukorfalat nem nagyon fér meg egy mondatban, de én nagyon kedvelem). Vagyis nem is közvetlenül ő, csak a gazdája, de azért így is kimondottan érdekes.

Kora esti órában voltunk már, kicsi Oszi csökkentett üzemmódban működött, amikor odaértem. Amint azonban megfogtam a gazdáját bárok futtatása céljából, ő hirtelen felkapta a fejét, és figyelni kezdett. Érezhető volt, hogy sasol, honnan érkezik ez a szokatlan energia.

Nem kellett sok idő, és rájött, hogy mi vagyunk az elkövetők, és ez neki igazából nagyon is tetszik. Bekuporodott a terrárium sarkába, és végigszolizta a kezelést. Egyszer az egyik oldalát tartotta látványosan a jó meleg energia felé, aztán a másikat, végül amikor már mindkét oldalán jól “átsült” feltartott hátsó lábbal mutatta a pocakját is felénk. Nagyon intenzíven dolgozott, és amellett, hogy kapta ő is a kezelést velünk, végig adta is a hozzájárulását, mégpedig meghökkentően nagy mértékben. (Soha többé nem gondolom azt, hogy egy ilyen picike kis lény nem adhat nagy hozzájárulást nekünk!)

Oszinak kissé suták a lábacskái, és a mostani kezelés alapján a gerince sem lehet teljesen rendben. Éreztem, ahogy oda-vissza szaladgál az ingerület a gerincében, és végig-végigszalad a lábain is. Őszintén szólva meg is értem, hogy élvezte. Mintha most ráztunk volna valamit helyre a pici testében.

Vicces volt látni, hogy pont olyan éhes lett a kezeléstől, ahogy mi, akik kezeltünk. Be is termelt gyorsan egy szép adag salátát, pont olyan hévvel, ahogy én vágnék be egy jókora hamburgert minden kezelés után.

30174362_2048459898527539_1467292060_o

Ahogy közeledtünk a Bars session végéhez, és már a lezárást végeztük, láttam, ahogy le-lecsukódik a szeme, de még küzdött, hogy ébren maradhasson. Végig csinálta velünk a kezelést a kis drága! Biztosan alaposan kiütötte magát. Ezek után legközelebb a pókot is megfigyelem. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.