Meghallod a tested üzenetét?

girl-framed-by-heart_925xMit üzen a tested? Hajlandó vagy csendben maradni egészen addig, amíg meg nem hallod, hogy mit mesél neked? Elpusztítanád mindazt a nézőpontot, hogy ez bonyolult, macerás, és persze neked úgysem fog működni? Hajlandó vagy rá, most?

Mi van akkor, ha a tested teret kér tőled? Megadnád neki? Megengednéd neki most, hogy benned létezzen? Mint olyan sok más alkalommal is, most is nehéz volt nekem az, hogy a testemben létezzem, és sokáig nem értettem, hogy miért. Rosszá is tettem magam emiatt, hogy nem bírok megmaradni a testemben. Pedig csak a nézőpont volt kevéssé ideális.

Csupán csak a nézőpont! Hisz ha akarnám sem tudnám a lényemet lekorlátozni a testem méretére, ám az nem volt benne a valóságomban, hogy a testem létezzen bennem. Neked benne van? Ha nincs, akkor megengednéd neki most, hogy benned létezzen? Hogy igazán élhessen végre, és megadhassa mindazt a hozzájárulást, amit mindig is szeretett volna?

Érzed, hogy mennyire más? Mennyire teres így, hogy nem zárod kívül a tested, mint egy nem kívánatos, buta húsdarabot? Hajlandó vagy még ezen is túlmenni és könnyedén túlteremteni az életedet immáron a testecskéddel közösen? Ha nincs nézőpontod róla, hogy mit tud a tested és mit nem, vajon mi jelenik meg? Mi az a hozzájárulás, amit mindig is adott, vagy szeretett volna adni, de nem voltál hajlandó befogadni, elismerni, létezni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.