Pénz befogadás könnyedén?

Apró tippek a könnyedséghez a pénzzel

Tegnap megtartottam életem első élő videóbejelentkezését a Legyen könnyed az életed csoportban. A témák közül az egyik legtöbb szavazatot a pénzteremtés kapta – nem meglepő módon szinte mindenkinek az első helyek egyikén szerepel ez a téma. Természetesen nekem is. Tisztítások tömkelege található meg könnyedén különböző Youtube csatornákon, vagy Facebook csoportokban,  ezért úgy gondoltam egy teljesen más, jóval gyakorlatibb oldalról közelítem meg a témát. Lássuk hát, hogy milyen eszközök közül válogathatsz, ha nagyobb anyagi bőséget szeretnél magadnak. A lista tetszés szerint kiegészíthető, hiszen nem mindenkinek ugyanazok a praktikák működnek, és nem ördögtől való az sem, ha saját metódusokat alkotsz magadnak.

world-coins_4460x4460

Engedd le a falaidat, és fogadj be!

Ez a mondat már nagyon sokszor elhangzott, tudom, de még mindig nem lehet elégszer hangsúlyozni. Felhúzott falakkal nincs befogadás, és még az is lehet, hogy amit magadnak kérsz, hirtelen olyannál landol, aki képes azt befogadni. Szóval csak könnyedén, kérd meg a korlátaidat, hogy engedjenek le, hogy te ki tudj tágulni az Univerzumnál is nagyobbra. Ebben az állapotban hirtelen az ítéletek is eltűnnek, megnő a befogadás, a múlt mintha nem is létezne. Csak a végtelenség van, a megengedés és befogadás teljessége. Törekedj erre az állapotra minél többször. Gyakorold, és észre fogod venni, hogy egyre könnyebb lesz.

Nézz rá ŐSZINTÉN a pénzzel kapcsolatos nézőpontjaidra

Nagyon fontos az őszinteség. Mindegy, hogy másnak nem mondod el! Nem is kell. Magaddal viszont légy teljesen őszinte. Meghökkentő lehet? Esetenként egyenesen hajmeresztő? Igen. Előfordul. De amint magaddal őszinte vagy, és látod, hogy mi zajlik, megvan az esélyed arra, hogy mást válassz.

A plusz eszközökről már nem is beszélve. Kihez tartozik? Tiéd egyáltalán? Ha nem, akkor viszlát, és mehet is vissza ahhoz, aki elindította. Ha tudatosságot is csatolsz hozzá, akkor még esélyt is kap rá, hogy megváltoztassa. Ha úgy tűnik a tiéd? Mi a hazugság itt? Kinek a hazugsága? Ebben a valóságban temérdek korlátozás repked körbe-körbe a pénzzel kapcsolatban, van mit pokpodolni. Már az is nagyon sokat segít, ha tudod, hogy nem a tiédek.

summer-cocktials_4460x4460.jpg

Hozd ki magad a szegénységtudatból

Az egyik ilyen beszilárdítás, ami a világban jelen van, az a szegénységtudat, és az, hogy a pénzre nagyon kell ügyelni, be kell osztani. Vagy ami még szebb, el kell tenni belőle rosszabb időkre. Pénzt birtokolni jó, és a birtoklást meg is hálája, de a mögöttes energia minősége nagyon nagyon nem másodlagos. Birtokold azért, mert az számodra könnyed, nem pedig azért, mert arra számítasz, hogy jönnek majd rosszabb idők is, mert akkor azok a rosszabb idők egész biztosan el is fognak érkezni.

Egészen addig, amíg az a nézőpontod, hogy a pénzedet be kell osztanod, pontosan ezt fogod megteremteni. Mindig lesz valami, ami elviszi a többletet, hogy biztosan eljuss arra a pontra, ahol ismét számolgatni kelljen.

Kérlek tudd, hogy van pénzed. Nem érdekes, hogy mennyi. Tudd, hogy van. Létezik. Egy része már a pénztárcádban, a többi pedig körülötted, és csak arra vár, hogy befogadd. No meg hogy feladatot adj neki, de ez már a következő pont témája. Minél inkább mered tudni, hogy van pénzed, annál több fog belőle manifesztálódni.

Kérj, és adj feladatot a pénznek

Szokj hozzá, hogy kérsz, s ha kérsz, akkor ne csak keveset. Ne csak épp annyit, hogy eléldegélj, hanem annyit, amivel már valóban jól érzed magad. Gary Douglas kérdését nagyon szeretem: Hányszorosára kellene növekednie a bevételednek ahhoz, hogy lelkesedést csaljon az életedbe? Csak neked, csak most, és nem kell elmondanod senkinek. 😉 Sokszorosa a most érkezőnek? Na és? Kérj. Mindig.

A pénz nagyon szeret dolgozni, alig várja, hogy feladatot kaphasson. Erre akkor lettem éber, amikor arra vártam, hogy a befektetésem elindulhasson. Ott volt a félretett 10 százalékom, és szabályosan toporzékolt, hogy mikor indulhat már munkába. Igazán vicces volt! Hétről hétre meg is hálálja, hogy dolgozhat nekem, én pedig hétről hétre megköszönöm, hogy megteszi ezt értem.

Kérj meg minden molekulát az Univerzumban, hogy hozzon neked pénzt. Felhoz neked ezt-azt? Nem baj, tedd nemteremtetté.

The Love Of Money

Teremteni, vagy befogadni?

Ezt a pontot azért vetem fel, mert számomra nagyon nem mindegy, hogy hogyan fogalmazunk, és páciensek révén sok más humanoidnak is esett már le a tantusz. Számomra az, hogy „a pénzt meg kell teremteni” nagyon nehéz. Hosszú időbe telt, mire éber lettem rá, hogy miért. Rájöttem, hogy a teremtésem az első gondolattal létrejön, és már ott lebeg körülöttem arra várva, hogy elismerjem, és befogadjam. Na, így már könnyű!

Szóval…. ha úgy érzed, hogy számodra teremteni nehéz, akkor vess rá egy pillantást, hogy vajon mit értelmezel félre. Valóban teremtened kell? Ha befejezed, hogy megpróbáld megszerelni azt, ami már most is az Univerzum tökéletességével működik, eltűnik majd a nehézség – és ez igaz az életed minden más területén is.

Kellően tele van már a fejed? Mivel még nagyon sok dolog van, amiről mesélni szeretnék Neked, ezért inkább két részre bontottam a cikket. Figyeld a blogot, a folytatással még a hét végén jelentkezem!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.