Pénz befogadás könnyedén? (II.)

Tippek és trükkök a könnyed befogadáshoz, 2. rész

Ahogy ígértem, hozom nektek a könnyed pénzteremtés cikk második részét. Az első részt ITT olvashatjátok.

Milyen lenne, ha most elpusztítanánk minden hitrendszert, hogy ez egy nehéz téma? Annyi, de annyi eszköz létezik, hogy ha valóban elszántsággal alkalmazod, nincs olyan, hogy nem működik. Az életed egészen biztosan gyarapodásnak indul.

Lássuk a mai listát! 🙂

Tedd félre minden bevételed 10%-át, és soha ne költsd el

Na, ez volt az az eszköz, ami rengeteg korlátozást felhozott, mielőtt használni kezdtem. Talán nem mindenkinek nehéz ezt elkezdeni, de a tapasztalat azért inkább az, hogy tart tőle az ember. Főleg akkor, ha eddig mindig maximum csak beosztotta azt, amije volt. Jó hírem van, ha hajlandó vagy elköteleződni, és valóban félretenni minden bevételed 10%-át (ha van üzleted, akkor neki külön is még 10%-ot), működik!

Az érdekes számomra az volt, hogy az a pénz amit félretettem nem hiányzott sehonnan. Az Univerzum valahogy mindig úgy intézte, hogy a szükséges összegen felül legyen az, amit félreteszek. Nagyon fontos viszont, hogy ne költsd el, és ne tedd olyan helyre, ahol elveszítheted. Ezzel az eszközzel azt üzened az Univerzumnak, hogy Te vagy a legfontosabb saját magadnak, és minden egyes félretett forinttal kitolódik az a határ, amit hajlandó vagy birtokolni.

money-pile_4460x4460

Kérem a pénzt most!

Sokan, köztük én is, nehezen tudtam kimondani a páciensnek, hogy mennyibe is kerül a kezelése, tanfolyama. Kellett gyakorolni egy darabig, és podpokolni mindazt, ami feljött, amikor kimondtam ezeket a szavakat. Persze ez a dolog bőven túlmutat ezeken az összegeken, és a kéréssel, befogadással függ össze. Hajlandónak kell lenned kérni, ahogy azt a cikk első részében már tárgyaltuk, és hajlandónak kell lenned tudni, hogy bármi történik is, megkaphatod!

Gyakorolj, amikor egyedül vagy. Mondd: „Kérem a pénzt most! Kérem a pénzt most! Kérem a pénzt most!” És minden, amit ez felhoz, azt a már ismert eszközökkel töröld el, tedd nemteremtetté, küldd vissza a feladónak. Egy idő után érezni fogod az energia változását, amikor kimondod e szavakat, és észreveszed, hogy hajlandóvá válsz a befogadására, ha hirtelen valóban az öledbe is pottyan.

Mit gondolok, honnan (nem) érkezhet a pénz?

Nem is gondoltam, hogy mennyire fontos lehet ez a kérdés, holott sokak életében igencsak nagy a létjogosultsága. Nálam bizony volt egy olyan nézőpont, hogy a pénz csak és kizárólag a munkahelyemről érkezhet. Hoppá! És mi van mindazzal, amit a munkahelyem mellett csinálok? Szóval minden, ami ez, POCPOD!

Gyűjts össze mindent, amit el tudsz képzelni, és minden, ami feljött, tedd nemteremtetté. Aztán újra, újra és újra, amíg azt nem érzed, hogy hajlandó vagy befogadni a pénzt, bárhonnan is érkezzen. Aztán ha ez már nagyon jól megy, nézz rá arra is, hogy honnan, milyen körülmények mellett NEM vagy hajlandó elfogadni azt.

hug-yourself

Nem a pénz hozza létre az életedben azt, amit szeretnél, Te hozod létre

Kérlek tudd, hogy bármit is teszel a pénzzel, a változásokat Te hozod létre! Nélküled, a választásaid nélkül nem történik semmi. A pénz csupán egy szuper eszköz ahhoz, hogy könnyen boldogulj ebben a valóságban, de a változások forrása akkor is Te magad vagy. Hajlandó vagy elismerni magadat, a képességeidet, és mindazt, amit eddig már megteremtettél?

Azért költsd a pénzt, hogy pénzt teremts vele, ne csak úgy szórd

Teljesen más az energiája, amikor teszem azt elmész egy tanfolyamra, és lelkiismeret furdalásod van a kiadott összeg miatt, és teljesen más az, amikor önmagadba való befektetésként gondolsz rá. Persze nem azt mondom, hogy minden egyes kiadásod legalizáld azzal, hogy önmagadba való befektetés, inkább pillants rá, hogy mit teremt. Milyen az energiája az életednek 5 év múlva, ha most kiadod azt a pénzt? És bizony lehet, hogy épp az utolsó filléred adod ki valamire, ami szinte kiabál utánad, hogy ha megveszed, sokszorosan meghálálja neked. Ha ezt meg tudod tenni éberségből, az már az Univerzum iránti bizalomnak egy olyan foka, ahol meg is fog jelenni a hozzájárulás.

Ha a pénz nem számítana, mit választanék?

Ezt a kérdést én sokáig félreértelmeztem, mert megvolt a saját nézőpontom arról, hogy mit jelent, hogy “számít a pénz”. Dr. Dain Heer értette meg velem a márciusi budapesti Önmagadként létezés a pénzzel kurzuson, hogy hogyan is alkalmazzam.  Nem azt jelenti ugyanis, hogy “ide nekem a legdrágábbat”, csupán azt, hogy megengedésben vagyok az árakkal, ami által lekerül a jelentőség, és tisztán tudod érzékelni, hogy melyik adja számodra a legnagyobb hozzájárulást. És még az is lehet, hogy a legolcsóbb lesz az.

Alaposan repkednek az energiák, nem igaz?! Talán már látod is, hogy eddig miket működtettél az életedben. Most, és innentől minden pillanatban megvan a lehetőséged, hogy válassz valami olyat, ami számodra sokkal könnyedebb. A titok igazából abban rejlik csupán, hogy hajlandó légy napról napra használni az eszközöket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.