Az 5 leggyakoribb zavaros igazság az entitásokról

2. rész (#4 – #5)

Az első részt ITT olvashatod. 🙂

4. Az entitások megtérítik a szolgáltatásaid, ha kéred

lappenHadd meséljek el egy vicces történetet. Kicsivel ezelőtt épp elkezdtem Shannonnak és a Talk To The Entitiesnek (TTTE) (Beszélgetés az entitásokkal – a ford.) dolgozni, és amíg az Access Consciousness eszközeiben már igazán járatos voltam, a TTTE eszközök nagyon újak voltak számomra.

Nem ismertem fel, hogy a szó szoros értelmében lehet „beszélni az entitásokkal”. Azt gondoltam, hogy beszélgetni az entitásokkal a csúcsok csúcsa, egy nehezen fejleszthető képesség, amit csak éveken át tartó tanulással, és gyakorlással lehet elérni. Lépve egyet az időben, néhány hónappal az után, hogy megtanultam a TTTE eszközöket, srácok, tévedtem!

Az entitások próbálták felhívni a figyelmem, mert segítségre volt szükségük, de én nem vettem észre őket. Furcsa szagokat éreztem… Láttam dolgokat átsuhanni a szobán… Éreztem, hogy van valaki a szobában, még ha semmit nem is lehetett ’látni’… Egy kicsit olyan volt, mint egy kitalálós játék.

Aztán egy napon hallottam, ahogy Shannon megemlíti egy híváson, hogy ha egy entitás szeretne kommunikálni valakivel, jöhet hozzád, hogy segíts neki ebben, te pedig kérheted, hogy fizesse ki, vagy hozzon valakit, aki kifizeti. Nagyszerű ötlet!

Lépve még egyet az időben, néhány héttel később, amikor a szobámban voltam, az entitás meglátogatott. Ez az entitás már korábban is meglátogatott, emlékeztem rá a rossz szaga miatt. Korábban azt mondtam neki, hogy távozzon, mégis visszatért… Szóval ez esetben azt mondtam neki „ha azt akarod, hogy üzenetet adjak át valakinek, hozz nekem pénzt! Egyébként távozz!”

Gondolkodás nélkül felálltam, és elmentem teát készíteni magamnak, és amikor visszatértem, egy 5 dolláros számlát találtam a széken, pontosan ott, ahol ültem. Senki más nem volt a házban, így megkérdeztem, vajon az entitástól származik-e… Azt mondta igen! Nagyszerű, huh!

Szóval a tanulság az, hogy amikor egy entitás segítséget kér, KÉRJ TÖBB PÉNZT!

5. Az entitások nem mind ugyanolyanok

Szellemes-habcsók-472x262Talán meglep téged, de az entitások épp olyanok, mint az emberek (affélék). Az egyetlen különbség az az, hogy nekik nincs testük! Voltál már olyan buliban, ahol mindenki pontosan ugyanúgy néz ki? Ugyanazt viselik, ugyanaz a parfüm, ugyanolyan frizura, ugyanazt az autót vezetik…valószínűtlen, igaz? Hacsak nem Hollywoodban élsz (ez csak vicc! 😉 ).

Méltányos, ha azt mondom, hogy ezek az emberek a bulin mind egyediek voltak a maguk módján? Máshogy néztek ki, másnak hallatszottak, máshogy kommunikáltak, máshogy éreztek? Akkor most hajlandó volnál megfontolni, hogy talán ugyanez igaz lehet az összes entitásra?

Ha nyitottak vagyunk a különbségekre az Univerzumban, akkor az Univerzum megajándékozhat minket a csodáival, és minden szépségével. Mi az a lehetőség, amiként az entitások létezhetnek?

Fordította: Páhi-Papp Orsolya

Forrás:

https://talktotheentities.com/english/top-5-often-confused-truths-about-entities-4/

https://talktotheentities.com/english/top-5-often-confused-truths-about-entities-5/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.