Még több örömöt kérek!

Mi az, amit ma hozzáadhatok az életemhez, ami még több örömöt generál nekem?

Ez lesz az a kérdés, amivel mától menni fogok. Vagy hát az egyik, de az biztos, hogy sűrűn fogom használni. Nagyon intenzíven változó időszak van ismét. A Problémák vége, lehetőségek kezdete kurzus szele ide is elér, még ha nem is vagyok ott fizikailag. Ebbe még belejátszik a közelgő transzképesség tanfolyam, amit választottam, ezért az energiája már most mélyrehatóan jelen van.

Hozzáadni_az_életemhez

Hááát…. őőőő… izé…. és…. bigyó…. Nem egy önfeledt és egyszerű időszak, na. Sűrű számvetések közepette arra kellett rájönnöm, hogy eléggé elsodort az ár. Munka, kötelesség, önként vállalt feladatok között valahol elveszett az életünkből a buli és a könnyedség. Pontosan az az esszencia, ami ahhoz kell, hogy még több és több öröm jelenhessen meg.

Nem mondhatom, hogy komoly panaszra volna okunk, csak valahogy  tudom, hogy  létezik ennél sokkal jobb is, és én kérem is azt a sokkal jobbat. Bulit akarok, minden egyes nap minden percében akár. Érezni akarom, hogy a testem és a lényem élvezi az életet.

Szóval Univerzum, mutasd meg kérlek mit adhatok hozzá az életemhez, ami még több könnyedséget generál.

Mindeközben bekúszott a fejembe egy újabb kérdés, mely igencsak alattomos szívlapát számomra, talán Neked is, szóval csak óvatosan olvasd! 😉

Mi az, amit eldöntöttem, hogy sosem valósítok meg, hogy tovább álmodozhassak az idők végezetéig?

Jó játékot ezekkel a kérdésekkel! 🙂 Várom visszajelzéseiteket, hogy mi mindent hozott az életetekbe, akár még olyan módon is, amit sosem gondoltatok volna. Számomra az első, amit elkezdett megváltoztatni, az a testemmel való kapcsolatom örömtelibbé varázslása.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.