Hajnövesztés Energetikai ránctalanítással

08-foods-to-make-hair-grow-faster-and-naturallyMint ahogy az összes többi kezelésnél, az Energetikai ránctalanítást sem lehet bekategorizálni, mint egy olyan energia, ami csak annyit tesz, hogy eltünteti a ráncokat. Megjegyzem, valóban eltünteti, de ennek a posztnak most nem ez a célja. 🙂

Pár hónappal ezelőtt, amikor álltam a tükör előtt, és folytak a könnyeim a hirtelen megritkult hajam láttán, eldöntöttem, hogy visszafordítom. Kérdezgettem kicsit, és elkezdtem futtatni az Energetikai ránctalanítást. Még csak nem is futtattam sokszor. Hamarosan elkezdtek megjelenni a pici, növekvő hajszálacskák. Mostanra talán dúsabb lett a hajam, mint annak előtte.

Nem olyan sokkal később felkeresett egy kedves ismerősöm hasonló problémákkal. Nagyjából 2 hetente futtatjuk rajta ezt az energiát, és a hatás nála is ugyanez. Hamar látszani kezdett a visszanövő hajkorona. Mert a Nő egyik legszebb kincse mégiscsak a haja!

Menjünk tovább: mi van akkor, ha a férfiak kopaszodása is visszafordítható?!

Nagy szeretettel várlak, ha Te is hasonló problémával küzdesz, még akkor is, ha egész életedben kevesebb hajad volt az átlagosnál.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.