Trauma, trauma, trauma

Rég hoztam már Nektek tapasztalatokat kezelésről, és erről, amiről most beszélnék, talán még soha. Pedig bizony ez a testkezelés megér legalább egy posztot, de inkább többet is. 🙂 Ezt a kezelést háromszoros sorozatrendszereknek hívják, és jelen esetben rajtam futott.

1080c937a47b588fa33be9b149ae54d7

Az elmúlt évek során több nagyobb trauma is érte a testem, és engem. A traumák után rengeteg segítséget, kezelést kaptam, de a történtek kisebb lenyomatai megmaradtak bennem. Az utóbbi hetekben, jelezvén, hogy itt az idő kitakarítani őket, többször felszínre jöttek kellemetlen emlékképek, félelmek, ijedség, és mindenféle, ami akkor történt.

A háromszoros sorozatrendszerek kezelés pont arra jó, hogy ezeket a lenyomatokat végleg kiradírozza, és felszabadítsa az egyént a vissza-visszatérő kellemetlen érzések alól. Most naponta többször futtatom magamon – minden olyan esetben, amikor a múlt egy-egy darabkája épp felszínre jön. Felszabadító érzés, amikor távoznak ezek a kis szilánkok, és már nem zavarnak többé.

Ha neked is van ilyen témád, keress fel bátran, és ha szeretnéd megtanulni, hogyan futtasd magadon és másokon, arra is van lehetőség! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.