ÚJDONSÁG! Az éberség varázslata kezelés

Eljött az ideje, hogy nyilvánosságra hozzam saját, egyedi módszerem. Már nagyon szerette volna, ha szélesebb körben is munkálkodhat. 🙂 Bár az utóbbi hónapokban rendszeressé vált a használata pácienseim körében, csupán a mai naptól vált teljesen nyilvánossá.

Az éberség varázslata

…így neveztem el azt a módszert, ami évek munkája tapasztalatai, és információi által alakult ki bennem. Ez a kezelés nem tartozik egyik rendszerhez sem, tartalma olyan mozdulatokból, energiákból és eszközökből áll, amik mind-mind saját felfedezés által jöttek létre.

A tapasztalat az, hogy ezek az eszközök nagy mértékben segítik saját valóságod felfedezését, hatékonyan segítik elő azoknak a korlátozásoknak a felszínre hozását, melyekkel gátolod saját fejlődésed. A kezelés közben olyan tér keletkezik, ami még azoknak is megkönnyíti a válaszok megtalálását, akik kevésbé nyitottak arra, hogy meglássák önmaguk igazságát, vagy épp nyitottak, de nagyon szeretnek „agyalni”, ami megnehezíti számukra a munkát.

A kezelés a test különböző pontjain, és a test körüli térben történik, miközben a hozott, és időközben felbukkanó témákon dolgozunk. Ez a kezelés olyan, mintha egy lágy rumbára invitálnánk lényed energiáit.

Ízleld meg az energiáját, hívd be magadhoz. Ha tetszik, sok szeretettel várlak egy kezelésre! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.