Mennyire bulisak a hétköznapjaid?

Igazán bulis ez a mai nap! Nem azért mert valami különleges helyen lennék, vagy szokatlan emberek  vennének körül. Teljesen átlagos nap, de közben mégsem az.

A mai napot ezzel a kérdéssel indítottam, befogadva, megengedve bármit, ami az életemben megjelenik általa:

önfeledt_örömteliség

Feltettem ezt a kérdést, és azonnal elkezdett megváltozni az az energia, amiből működtem. Nem azt mondom, hogy teljesen más dolgokat csinálok, mint eddig, de kétségtelenül máshogy. Energikusan, mosolyogva, nyitottsággal. Meg is kérdezték már, hogy mi történt, amitől ennyire repesem a boldogságtól. Végre végre megmutatta magát az a kis humorbombácska, aki odabent lapul. 🙂 És olyan embert láttam ma mosolyogni, aki ismeretségünk óta eddig még soha. Köszönöm Univerzum, hogy ezt megmutattad, nagyon hálás vagyok! Megmutatnád kérlek azt is, hogy vajon hogy lehetne még ennél is csodásabb?

Viszont….. Tudjátok mire lettem éber, ahogy a fenti képecskéket kerestem ehhez a poszthoz? Valahogy ebben a valóságban nincs benne a felnőtt emberek könnyed örömtelisége! Nagyon nehéz volt olyan képeket találni, ahol nem (csak) gyerekek játszanak önfeledten. Fel is jött rögtön, hogy a felnőtteknek ez nem való, nem illendő, nem megengedett. Bárkié is ez, hajlandó vagyok neki tudatossággal csatolva visszaküldeni, és megengedem, hogy megváltoztassa, és azt is, hogy nem. Nekem ez így most nagyon könnyed. Tényleg, és ismét… Hogy lehet ez még ennél is jobb?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.