Kilátástalan? Mi van, ha nem?!

A múlt héten valami fura érzet kapott el, és megmagyarázhatatlan módon könnyű lett nekem, hogy vásároljak egy újságot. Amolyan limonádé félét, a legkülönfélébb tanácsokkal. Érdeklődve lapoztam fel a „szakember válaszol” részt. Tudom, tudom, szakmai ártalom, de tényleg kíváncsi voltam. 🙂

Egy fiatal anyuka kért segítséget, mert tönkrement az élete, és a feszültség már annyira átitatta mindennapjait, hogy remegő kezeit már nem tudta elrejteni a munkahelyen, már semminek nem tudott örülni, beszürkült az élete, nem tudott aludni sem, kikapcsolni, kikapcsolódni meg végképp nem.

kilatastalan

A pszichológus hölgy azt javasolta neki, hogy kapcsolódjon ki, nyugodjon meg, menjen el valami szép helyre. Nos, itt jött az én kérdésem, hogyan? Valószínűnek tartom, hogy ha a lány képes lett volna segítség nélkül kikapcsolni, akkor bizony megtette volna, de nem volt képes. Sajnáltam őt. Sajnáltam, mert nem kapott semmi kézzel fogható alternatívát, pedig leveléből ordított a kétségbeesés.

Szívesen odasúgtam volna neki, hogy van megoldás! Úgy hívják Access Bars™.

Többek között. Mondjuk úgy, hogy kezdetnek, mert valószínűnek tartom, hogy a Barsba cseppentenénk pár testkezelés energiát is a még gyorsabb hatás kedvéért. Aki viszont „csak” a Bars kezelést kapja (és a „csak” az valóban nagyon-nagyon idézőjeles), már önmagában nyert ügye van.

MMLMKívánom, szeretném, és amit csak tudok meg is teszek érte, hogy ez az eszköz minél nagyobb tömegekhez eljusson, mert felbecsülhetetlen értékkel rendelkezik. Ebben a konkrét esetben képes volna elérni, hogy a páciens már ne kattogjon, kiürüljenek a gondolatok, s helyükre végre nyugalom költözhessen. Mindeközben észrevétlenül, vagy akár észrevehető testérzetek közepette kiradírozza a traumák emlékét, és megteremti a teret ahhoz, hogy egészen új dolgokat, és sokkal táplálóbbat választhass. Beszélgethetünk közben, de az sem baj, ha nem. Akár még alhatsz is, és az sem baj, ha nem! 🙂 A teljes kezelést a Te igényeid határozzák meg.

A kliens választása elengedhetetlen a változáshoz

Természetesen nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a kliens választása elengedhetetlen a változáshoz, ám a Bars képes megteremteni azt a lehetőséget, hogy meglásd, van választásod. Éberséget ajándékoz neked. Talán nem pontosan az fog megváltozni az életedben, amin elvileg változtatni akarsz, de az egészen biztos, hogy már nem lesz ugyanaz! Általában azok a dolgok válnak jobbá, amit nem szorítasz két marokra magadhoz, vagy nem hadakozol ellene minden erőddel (s ezzel ugyanazt a hatást éred el, mintha két marokra szorítanád).

Új útra léphetsz

Gyakran érkeznek hozzám páciensek cudar állapotban, de rendszerint kisimult bőrrel, megfiatalodva, mosolygósan távoznak a Bars kezelést követően. Úgy gondolom, hogy a fent leírt tünetek sajnos közel sem egyediek. Nagyon sokan vannak, akik hasonló problémákkal küzdenek, és fogalmuk sincs, hogyan jöjjenek ki ebből.

Nekik is csupán annyit mondhatok: Van megoldás! Van megoldás, ami gyors lehet, van megoldás, ahol nem szükségesek a tabletták, van megoldás, hogy az élet ismét színes és illatos lehessen, hogy végre újra élj! Van segítség is, aki támogat Téged ezen az úton, és még arra is adatik mód, saját magad kezelővé válj, segítve ezzel családon, barátokon, és végül, de nem utolsó sorban Önmagadon.

Keress bátran, ha kipróbálnád, ha kezelésre, facilitálásra vágysz, és akkor is, ha magad is szívesen válnál Bars kezelővé! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.