A jövő vezetői

Itt az idő. Nem várhatunk, és nézelődhetünk tovább. Itt az ideje felállni, és megkövetelni a változást, ami egy nagyszerűbb jövőhöz szükséges. Nem ülhetünk tétlenül, miközben a világ jelenlegi vezetői olyannyira lerombolják mindazt, ami nagyszerű az emberiségben. Mi vagyunk azok, akiknek megadatott a választás, hogy élére álljunk annak a változásnak, ami afelé a jövő felé visz, amiben élni szeretnénk.

teens-1080x628

Az emberi jogokat eltörölték, a Nemzeti Parkok elveszítették védettségüket, a nemzetek megosztottak, fiatal életek vesznek oda lövöldözésekben. Nyilvánvaló, hogy változásra van szükség, de az emberek úgy tűnik nem tudják merre tovább, ha a világ jelenlegi vezetőire néznek. Ez az, amiért arra kérlek benneteket, hogy álljatok fel, cselekedjetek, legyetek a saját jövőtök vezetői, és követeljétek meg ezt a változást, kerül amibe kerül.

Most jött el a Te időd hisz élsz, itt ezen a Földön, annak jelenlegi összes lakójával. Nem különülsz el, része vagy ennek a világnak, és részese annak, ahogy az teremtődik. Elköteleződésünk a világgal az, ami formálja, ahogyan az nap mint nap megjelenik. Meghozott választásaink összessége, és néhány választás amit nem hozunk meg változtatják a világ jövőjét.

Amikor másfajta választásokat hozunk, másfajta lehetőségek válnak elérhetővé. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre számunkra, amit még nem vettünk észre? Mi az a jövő, amit most választhatunk? Amint felállunk, és megköveteljük, hogy a jövő vezetői legyünk, megnyitjuk az ajtókat a lehetőségek előtt amit befogadhatunk, ami az csak lehet. Vezetőnek lenni a választásokról szól, amiket ma meghozhatunk a jövőért, amire vágyunk.

fiatalok1.jpg

„Minden választás amit meghozol hozzájárul a jövő teremtéséhez. Milyen jövőt szeretnél teremteni?”

Mindig azt mondom „sose várj, mindig teremts”. Számomra ez itt az a pont, amikor ráébredtem, most van szükség cselekvésre ahhoz, hogy megváltoztassuk azt ami történik, s így a világnak lehetősége nyíljon egy nagyszerűbb jövőre. Ez nem fog megtörténni ha várok, szóval folyamatosan keresem a lehetőségeket amik elérhetőek, és amiket választhatok most, ami megváltoztatja a dolgokat. Sosem várok, mindig teremtek.

Amikor változást kérsz, és megköveteled azt magadtól, az Univerzum elkezd hozzájárulni a kérésedhez, és elkezdi csepegtetni a választás ajándékait, és a lehetőséget, ami elvezet egy másik jövő megteremtéséhez. Meg kell követelned, és választanod kell.

Ezt hívjuk úgy, hogy a jövő vezetőinek lenni!

Fordította: Páhi-Papp Orsolya

Forrás: https://garymdouglas.com/the-leaders-of-the-future

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.