Csak legyél Te a változás tere

A fenti mondatot ezerszer hallottam korábban. Aztán egy idő után azt gondoltam már tudom mit jelent a változás terének lenni. Többé-kevésbé így is volt. Többé-kevésbé, mert aztán megismerkedtem valami olyan dologgal, ami teljesen új dimenziókat nyitott meg számomra a tápláló térként létezésben: A Testek Alkímiájával. Egy újabb csodálatos tánc, egy újabb igazi művészet a testekkel.

Mesélnék Nektek a hétvégi tanfolyamról, de egyszerűen nincsenek szavak, így csupán azt oszthatom meg Veletek, hogy én milyennek élem meg az Alkímiát.

41876499_10209880635771766_4779296301110001664_n

A végtelen hála, a mérhetetlen kedvesség, és a valódi ítéletmentesség tere ez, mely bármire képes. Keresem a szavakat, hogy elmondjam Nektek, milyen, de a szavak csak elvesznek mindabból a nagyszerűségből, ami Ő. Kétségtelen, hogy meg kell érni a befogadására, de jó hír, hogy a kedvességnek és ítéletmentességnek az a foka, amit ez a kezelés képvisel, nagyon hamar lehetővé teszi mindezt.

Az Alkímia egy olyan tápláló invitálás a testnek, mely lehetővé teszi számára, hogy bármit elengedhessen teljes könnyedséggel, s a test végre fellélegzik, kivirágzik, és élni kezd. Nagyon aktív kommunikáció ez a kezelő, és páciens teste között. Maga a lágyság, maga a kedvesség, a maximális figyelem, a biztonságos tér, és a befogadás, amelyet a testek mindig is szerettek volna maguknak. Csendes, nem hivalkodó, kimondottan meghitt.

42132848_10209889914483728_5802759257963102208_n

Nem csak egyszerűen egy energia ez, hanem egy végtelen invitálás az egységközösségre. Olyan tér, melyben minden más érintés és kezelés új dimenzióba kerül, és bármely addiginál intenzívebbé válik. Csak megérinted a testet, és minden követelés nélkül megszólítod őt. Helló testecske! Van kedved változni? S ő nagy örömmel megteszi.

Nagyon, de nagyon, de nagyon sokat akarok ebből a térből kezelni, mert kezelőként is csodálatos élmény. Ahogy írok róla Nektek, már meg is érkezett a tere ide körém, és a sejtjeim már szinte visongva ujjonganak tőle. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.