Mi más lehetséges még az újévi fogadalmakon túl?

Az újévi fogadalmaknak mind a mai napig hagyománya van. Sokan sorakoztatják fel vélt hibáikat, hogy az Új Évben, tiszta lappal majd letegyék azokat. Én magam már hosszú évek óta nem teszek újévi fogadalmakat. Miért? Mert pontosan tudom, hogy úgysem tartom be őket, de legalább halálosan nyomasztó tud lenni, amikor fölém magasodik mindaz, amit igazából nem akarok betartani.

Arról az elgondolkodtató tényről nem is beszélve, hogy minden fogadalmad, amit teszel, még ha soha nem is szándékoztál komolyan betartani azt, ott marad a térben, és olyan helyen lesz hatással az életedre, ahol még csak nem is számítasz rá. Érdemes volna teljesen leszoknunk ezekről a fogadalmakról, na! 😀

Van viszont valami, amire alkalomadtán lecserélhetnénk újévi fogadalmainkat – én ezennel meg is teszem – ez pedig Önmagunk elismerése. Ha már egyszer megállunk, és visszatekintünk az óévre, hát miért is ne nézhetnénk meg, hogy mit ismerhetünk el magunknak, nem igaz? Az sem baj, ha nem mondod el senkinek. 😉 Csak most, csak magadnak. S ez az aprónak nem is mondható kedvesség máris mosolyt csal az arcodra, és ad egy kellemes lendületet az új időszaknak.

Vajon hány teremtésed kel most új életre azáltal, hogy hajlandó vagy elismerni?

Szinte hallom, ahogy rávágod, nincs mit elismerned magadnak. De legalább is alig valamicske. Ez valójában igaz? Állj meg egy pillanatra, engedd le a falaidat, és hagyd, hogy az elismerés energiája átitassa minden sejtedet. Máris elkezdenek majd felsejleni azok a dolgok, amikért átölelheted magad, egyik a másik után.

Légy teljesen őszinte!

Légy csak őszinte bátran. Hol vetted be, hogy szerénynek kell lenned? S azt, hogy Önmagad őszinte elismerése nagyképűségnek számít? Vajon ki mástól fogadhatnád be az őszinte elismerést, ha saját magadtól sem vagy hajlandó? Vajon mennyire lehet más érzés befogadni a külvilágtól, ha teljes nyitottsággal létezel Önmagad felé? És vajon mennyire lesz továbbra is kardinális kérdés a külvilág elismerése, ha Te már megtetted magadnak?

Ki más tudhatná jobban, hogy mit vittél véghez, mint Te magad? Ki más látta mindazt a belső munkát, amit befektettél a múlt évben, ha nem Te? A külvilág szűrője mindig tompítani fogja a képet. Lesznek dolgok, amik még csak nem is lesznek soha szemmel láthatók. Talán az embereknek fogalmuk sincs, mekkora akadályt ugrottál meg egy-egy választásoddal, hogy mennyire túlteremtetted mindazt, ami eddig lehetséges volt számodra.

Vajon mi az az e valóságon túli elismerés, amiként most létezhetsz, ami mozgásba lendít, izgalmas táncra perdít minden molekulát Benned, körülötted, és még a túlon is túl?

Miért is beszélünk most erről? Mert ez a kérdéskör nekem is aktuális, és szeretek olyan témával szolgálni Nektek, amit a való életből merítek, legyen az saját belső munka, egy konzultáción előkerült éberség, vagy akár egy tanfolyam tapasztalata.

Ha van kedved, még le is írhatod magadnak az elismeréseket, és alkalomadtán bővítheted is. Egy-egy rosszabb napon mennyire jól jön majd, ha leülsz, megnézed, és ismét mosolyt csal az arcodra, miközben észrevétlenül önbizalmat csepegtetve energiával tölt fel Téged.

Ahogy e sorokat írom, a hála, és az őszinte elismerés energiája árad szét bennem, mert általad kedves Olvasó, a hozzájárulásod által, és mindaz által, akivé most hajlandóvá lettem válni, ismét rátaláltam egy olyan darabkámra, ami Veled együtt sok-sok csodás hozzájárulást teremthet majd mindenki számára, aki hajlandó befogadni.

Invitállak, hogy oszd meg velem és a többi olvasóval, hogy mi mindent hoztak fel benned ezek a sorok, legyen az kérdés, korlátozás, nézőpont, vagy bármi egyéb. Ha van olyan elismerés, amit szíved szerint az egész világnak elmondanál, azt is szívesen fogadjuk!

Sőt, ez utóbbit el is kezdem! 🙂 Hajlandó vagyok elismerni mindazt a hozzájárulást, amit adhattam 2018-ban. Hajlandó vagyok, s ez jaj, mennyire felszabadító érzés! Kimagaslóan sok pozitív visszajelzés érkezett tavaly a munkám által létrehozott változásokról, és hajlandó vagyok magamnak még azt is hozzátenni, hogy észrevehetően könnyebben, és gyorsabban zajlottak le ezek a változások.

Hogy lehet ez még ennél is jobb idén?

Hajlandó vagyok hálával üdvözölni, hogy összeállt, megszületett végre egyéni kezelésem az Éberség varázslata, mely mélyen elrejtett zárakat nyitott fel sokak elméjében. Hajlandó vagyok átölelni magam azért, hogy képes voltam elengedni a főállás védőhálóját, és teljes mértékben annak szentelni az életem, ami évek óta szerelem számomra: motiválni és kibontakoztatni azon kedves Humanoid társaimat, mint Te magad is drága Olvasóm, aki teremteni szeretnéd saját valóságod ahelyett, hogy a valóság uralna Téged.

De menjünk még ezen is túl! Egy teljesen másfajta elismerést is adnék most magamnak. Hajlandó vagyok azt is elismerni, hogy van egy részem, aki biztonságosnak érzi a beragadás állapotát, az állandóságot, a rendet, még akkor is, ha ez kiszámíthatóan vacak. Légy hajlandó ezeket is elismerni magadnak! Miért? Azért mert ha megteszed, e részed nem lesz kénytelen többé állandóan azt bizonygatni, hogy létezik azáltal, hogy újra meg újra meg újra megmutatja magát.

Legyen ez az év csodákkal és elismerésekkel teli számodra, jobb, mint amit valaha is el bírtál képzelni, jobb, mint ami valaha is létezett ebben a valóságban. Tarts velem ezen az izgalmas utazáson, ami ránk vár 2019-ben.

Nagyon boldog Új Évet kívánok!  

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.