Lehetőség vagy korlátozás?

Van az úgy, hogy az ember lánya azt választja, hogy kissé ledöntse a lábáról valami baci. Lehetne ezen bosszankodni, meg talán régen hibáztattam volna magam, hogy miért is nem választottam mást, de már nem teszem.

Számomra ez mindig egy lehetőség arra, hogy befelé forduljak, fejlődjek, felismerjek ezt-azt. Minden az ellenkezője annak, aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak, aminek látszik – mondja az Access őrült mondatnak nevezett eszköze.

Közben azért persze kérdezgetek. Épp több örömöt és könnyedséget kértem az életemben. Alig értem a kérdésem végére, amikor megjelent az információ, hogy futtassak testkezelést. Már majdnem belementem volna az ugyancsak régi struktúrába, hogy ez tuti csak agyalás, de gyorsan megállítottam, mert ez bizony a kérdésem által generált lehetőség volt. Hűűűű, hogy lehet ez még ennél is jobb? Hála, köszönet, elismerés a teremtésért!

Léptem kettőt, majd ismét bevillant valami. Vadnarancs! Kérek vadnarancs cseppet az italomba. Bele is csepegtettem nyomban, tudniillik ez az esszencia – ami egyébként része az aroma masszázsnak is – fokozza az életörömöt, vitalizál.

Univerzum, kérek még ennél is több örömöt, jó kedvet, könnyedséget az élet minden területén.

És hát…. hány éberséget nyomtunk már el, hány lehetőséget öltünk már meg azzal, hogy felcímkéztük agyalásként? Mennyire változtatná meg a valóságunkat, ha hajlandók lennénk még többet, még jobban jelen lenni, és csak befogadni, befogadni és befogadni?

Hogyan lehetséges, hogy minden egyes reggel, amikor kinyitom a szemem már ekként a kérdésként létezzem?

A mai napot azzal fogom tölteni, hogy jelen legyek. Játszom. Lássuk mi mindent teremthetek a most választható lehetőségeimmel!

Ha többet szeretnél tudni, fejlődni, megismerni az Access eszközeit, nézd meg az aktuális tanfolyamok listáját ITT, vagy keress fel, hogy a saját városodban szervezhessük meg azt, amit szeretnél megtanulni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.