Aromaterápiás masszázs

Merőben új, ám mégis tökéletesen illeszkedő elemmel bővült az igénybe vehető szolgáltatások sora, mely fantasztikus módon támogatja mindazt, ami én vagyok, és amit én adhatok Nektek.

Már hosszú ideje tudtam, hogy az én utam az aromaterápia felé is vezet, de mindez idáig nem találtam meg azt az olaj családot, amivel ez könnyed. Most, nem csak hogy aromaterápiával, de egyenesen aromaterápiás masszázzsal várok minden felfrissülni vágyót.

Ezeket a terápiás tisztaságú, CPTG tanúsított esszenciákat kipróbálva viszont azonnal tudtam, hogy ez az, megérkezett az életembe, és most már elérhetővé vált számotokra is ez a szolgáltatás.

A nagyjából 60 perces masszázs 8 csodálatos olajat és keveréket foglal magában, melyek lépésről lépésre épülnek egymásra, elősegítve ezzel a teljes ellazulást testileg, lelkileg.

1. fázis: Stresszkezelés
2. fázis: Immunerősítés
3. fázis: Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás
4. fázis: Homeosztázis
5. fázis: Nyirokrendszer stimulálása

A változások már a kezelés során beindulnak, és érezhető, ahogy az esszenciák hatása szétterjed a testben, kellemes, ellazult, meditatív állapotot hozva létre. A tisztulási folyamatok pedig még napokig tartanak.

Az esszenciák hatása kimondottan széleskörű. Rendkívüli hatékonysággal segít lelki és testi blokkjaink feloldásában.