Az éberség varázslata

Az éberség varázslata

…így neveztem el azt a módszert, ami évek munkája tapasztalatai, és információi által alakult ki bennem. Ez a kezelés nem tartozik egyik rendszerhez sem, tartalma olyan mozdulatokból, energiákból és eszközökből áll, amik mind-mind saját felfedezés által jöttek létre.

Mi is az az Éberség varázslata?

Nagy örömömre egyre többen veszitek igénybe, és tapasztaljátok meg, hogy mit is tud az Éberség varázslata kezelés. Azt szeretném, ha még érthetőbb lenne ez számotokra, és még szélesebb körben kiélvezhetnétek áldásos hatásait.

Talán már két évvel ezelőtt is volt, amikor elkezdtem kérdezgetni az Univerzumtól, hogy mi az, amit én hozhatok el ebbe a valóságba, ami előtte még sosem létezett. Hosszasan kérdésben maradtam ezzel, várva hogy megnyilvánuljon, amikor eljött az ideje. Lassan egy éve lesz, hogy az első jelek elkezdtek megjelenni, majd szépen fokozatosan egyre több és több információ került a felszínre, míg végül összeállt egy komplett eszköztárrá. Még most is fejlődik, adódnak hozzá további eszközök, hogy még hatékonyabb segítség lehessen számotokra, számunkra.

Miben más ez a kezelés, mint a többi?

Legfőképp abban, hogy nem csupán a  testben, és közvetlenül a test körül dolgozik, hanem eléri azon síkokat is, amikhez előtte nem fértél hozzá (talán nem is tudtad, hogy ott is dolgozni kellene). A legtöbb estben nem is a testen dolgozik, hanem a test felett akár egy méterrel, mégis aktív testérzetek társulnak hozzá, miközben érzékeled, ahogy újabb és újabb ajtók nyílnak meg benned, kiengedve mindazt, amit korábban nem bírtál kibontani. Ő az alap kezelés, melyhez később négy másik energia is társult, melyek még tovább lendítenek Téged és a Tested.

A legalapvetőbb, legtöbbet használt energia kikulcsolja mindazokat a testbe zárt tudattalanságokat, amiket elraktároztál magadnak. Egy csomó éberség ez, melyeket nem akartál meglátni, nem akartál érzékelni. Bezártad, és temérdek tudattalanság réteggel fedted le, hogy egész biztosan észre se vedd többé. Ahogy ezek a rétegek távoznak, csodásan felszabadító érzés. Erről, és a másik három energiáról még többet hallhatsz egy egyéni konzultáción. Gyere és tapasztald meg, hogy Neked mit adhat egy ilyen alkalom!

Egy kedves páciensem ezt kapta tőle:

„Drága Solya! Nagyon hálás vagyok a mai kezelésedért. 
Könnyed öröm, nyugalom, jelenlét vagyok most, 
s bár "csak" mondatfoszlányok ugranak be a reggel elhangzottakból, 
de talán nem is fontos most, hogy újra lefuttassam azokat. 
Tudom úgyis be fognak ugrani amikor és ahol ott a helyük. 
Biztos, hogy választom még ezt, vagy valamelyik más kezelésedet. 
Nagyon finom neked a Te energiád. Köszönöm még egyszer! Ölelés...MMLM?”

A legújabb felfedezés, hogy ez a kezelés akkor is működik, ha fizikailag nem vagyunk egy helyen, mert energetikai mintád tökéletes pontossággal lekérhető, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a változások ugyanúgy megtörténnek, a testérzetek ugyanúgy jelentkeznek. Hogy lehet ez még ennél is jobb, hogy ezzel a lehetőséggel már a távolság sem jelent problémát?