Testkezelések

Zsírsejtekbe zárt érzelmek eltörlése

2_17_2020

Ez az egyik legújabb és jelen pillanatban legközkedveltebb Access Body kezelés. Már e testkezelés megjelenése előtt nagyon foglalkoztatott, hogy vajon mi mindent tárolunk  a zsírban? Többször feltettem ezt a kérdést, és a legjellemzőbb válaszok a következők voltak: könnyek, fájdalom, szenvedés, elzárt érzelmek.

Aztán megjelent ez a kezelés, mely rövid idő alatt nagyon intenzív módon kezdi el kioldani mindazokat az elzárt érzelmeket, amit a zsírsejtekben hordozunk.

Az azonban tévhit, hogy ez egy “fogyikezelés” volna! Testbe zárt érzelme, és zsírsejtje is van mindenkinek. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érzelmek távozása mellékhatásaként a test átformálódása, gyakran pedig a felesleges zsírsejtek távozása figyelhető meg.

A fenti tények nem jelentik azt, hogy például gyermekeknek, vagy túlzottan vékonyaknak nem ajánlott ez az energia. Az érzelmek kizárása, elutasítása könnyedén járhat azzal, hogy a páciens képtelen a hízásra. Nagy méretű hegszövetben is találtunk már bezárt érzelmeket.

DNS megújító, immunerősítő – MTVSS

DNS spirál
MTVSS – sejtjeink működésének gyors és hatékony helyreállítása

Az MTVSS az Access egyik legdinamikusabb eszköze, és egyik legerőteljesebb kezelési módja, mely DNS, RNS, és sejtmag szinten is tisztít. Korrigálja mindazt, ahol a test félreműködhet. Rendszeres kezelések által a  különböző okokból elliptikussá vált sejtek visszarendeződnek eredeti, egészséges gömb formájukba.  Minden testnek megvan a képessége, hogy újragenerálja önmagát. Az MTVSS kitisztítja a sejtmemóriát, legyenek azok

 • friss vagy régi traumák,
 • hegek,
 • immunrendszeri félreműködés,
 • ízületi- ,
 • emésztőrendszeri- ,
 • bőr- ,
 • csontváz- ,
 • nyirokrendszer- ,
 • hormonrendszer- ,
 • idegrendszeri elektromos problémák

Energetikai ránctalanítás

Collagen-Peptides.jpg
Fiatalodni vegyi anyagok, és szike nélkül? Lehetséges!

Igen, bizony, ez a kezelés az, aminek látszik. Ránctalanítás, bőrfiatalítás, az öregedési folyamatok visszafordítása az arcon, és a dekoltázson egy igazán remek, ellazító, kellemesen meleg kezelés által, szike, műtétek, veszélyes vágások, implantátumok, és lassú gyógyulási folyamat nélkül. Nagyjából 5 kezelés után már szemmel látható az eredmény, kb 20 kezelést követően pedig a hatás maradandóvá is válik! A ráncok kisimulnak, a bőr tónusosabbá, a haj dúsabbá válik, a mellek feszesebbek lesznek.

Vajon hogyan lehet még ennél is jobb? Mi más változhat meg a kezelés által? Volna kedved kipróbálni, és az eredményt megosztani másokkal is?


Sejtmemória

sejtmemoria
A sejtek emlékezőképességének visszaállítása a trauma előtti állapotra

Ezt a kezelést leggyakrabban hegszöveten végezzük. Amikor testünk megsérül, ez bármely okból is történjen, a trauma következtében sejtjeink megragadhatnak a traumatizált állapotban, így attól a ponttól már ezt a disszonáns információt közvetítik tovább az fiatal sejteknek. Ezért maradnak hegek a nagyobb sérüléseink helyén még akkor is, ha a sérült sejtek már kicserélődtek.

A Sejtmemória testkezelés feloldja a sejtek nézőpontját abból, ahol megragadtak, így azok visszatérhetnek a kezdetekhez, és pontosan úgy fognak működni, ahogy azt eredetileg kell, így a hegszövetek elhalványulnak, eltűnnek.

A kezelés külső és belső hegeken, illetve állatokon is eredményesen használható.


Családi diszharmonikus minták oldása

diszharmonikus
Vajon mennyi terhet vettél át a családodtól, hogy segíthess nekik?

Mennyi diszharmonikus mintával teremted a kapcsolataidat, a pénzügyeidet, a betegségeidet? Mennyi terhet vettél át a családodtól, hogy segíts nekik? Tudtad, hogy ami nem a tiéd (hazugságban létezel vele), azon nem tudsz változtatni? Hiába jársz kezelésekre, hiába szedsz vitamint, vagy gyógyszert.

Hányszor akartad meggyógyítani és boldoggá tenni a családodat és ezzel át is vetted a diszharmonikus mintájukat? Szeretnél megszabadulni ezektől a terhektől? Ez a kezelés egy hatalmas megkönnyebbülés a testnek. Szeretnél végre harmóniában élni a testeddel? Szeretnél harmóniában élni az életed és a kapcsolataidat?


Kauzális bebörtönzés – Ok-okozati berögzülések oldása

kauzalis.jpg
Kauzális bebörtönzés testkezelés – a felszabadulás tiszta energiája

Ez egy nagyon érdekes és felettébb erős testkezelés energia. Minden olyan helyzetben segít, ahol berögzíted magad az ok-okozati elképzelésbe. Több olyan programmal növünk fel, hogy mi miből következik, például mi hizlal, mi fogyaszt, mitől leszel jó anya, feleség, férj, gyermek, barát…, mikor lesz jó egy párkapcsolat, vagy mitől alakul ki betegségem? A kauzális inkarnációkban hozzuk vissza a fájdalmakat újra és újra!

Nálad mi az a blokk és beragadás, amin már rég változtatni szeretnél, mégsem sikerül? Van az életedben egy, vagy több olyan élethelyzet, ami újra és újra visszatér? Újra és újra ugyanazon típusú embereket vonzod be? A pénz állandóan csak kifolyik a kezedből? Mi volna akkor, ha azt választanád, hogy ezeket bevésődéseket, bebörtönzéseket most kitakarítod a testedből? Mekkora hozzájárulás lehetek én mindehhez?


Mimikri – Másolt mintáink tisztítása, feloldása

mimikri.jpg

Mások útjainak és valóságának a biomemetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése.

Hányszor hallottad, hogy hasonlítasz valamelyik szülődre, vagy nagyszülődre? Milyen mintákat, sorsokat és drámákat vettél át a családodból? Valójában kinek az életét éled? Mi mindent teszel meg azért, hogy beilleszkedj abba a környezetbe ahol élsz vagy ennek a világnak a valóságába? Készen állsz arra, hogy végre a saját életed éld? Szeretnéd ennek a világnak a valóságát, drámáit, traumáit elengedve egy neked való valóságot teremteni, ami számodra igaz és működik?

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.


90%-os agykapacitás aktiválása

agykapacitas2.jpg
Agyi kapacitásunk jelentős mértékben növelhető

Ez a kezelés kizárólag a Mimikri testkezelést követően adható, mivel a tisztulás, és energetikai ráhangolódás elengedhetetlen! A kezelés időtartama legfeljebb 10 perc, melynek eredményeképp érzékelésünk magasabb szintre emelkedik, könnyebbé válik a tanulás és minden szellemi tevékenység.


A szex és párkapcsolat automatikus reakcióinak feloldása

automata_valaszado
Automatikus válaszreakciók nélkül szabadon választhatunk a kapcsolatokban

Mi lenne, ha nem az eddigi automatikus válaszok és minták alapján működnél a kapcsolataidban (család, barátok, munka, pénz stb), hanem új lehetőségeket engedhetnél be és új választásokat hozhatnál? Sokszor régi berögződések alapján vonzódunk és választunk párt és egyéb helyzeteket, de nem ez tápláló és gondoskodó a testünknek. Mi lenne, ha végre azt választanád, aki valódi kedvességet ad neked és a testednek? Ez a kezelésenergia hozzáférhetővé teszi a jövőt azoknak, akiken ezt futtatják, mert fokozza az érzékelést is.

 •     Hány olyan kapcsolatod van, amit a karma és az életeken át tartó ígéret és tartozás  tart össze?
 •     Hány kapcsolatot tartasz fenn azért, hogy ne legyél egyedül és félsz a magánytól?
 •     Hány “barátságot” tartasz fent azért, hogy “jónak” lássanak, tartsanak?
 •     Mennyi kapcsolatod van anyagi függőség miatt?
 •     Hány társat választottál már a családi mintáid miatt – hogy a szüleid milyen Nők, Férfiak, házastársak stb?
 •     Hányan betegedtetek már bele az elvárásoknak való megfelelésbe és a bántalmazásba?
 •     Megengedésben lennél végre a változással?
 •     Tudtad, hogy az életben mindennel és mindenkivel kapcsolatod van?
 •     Mi lenne, ha ezeket tudatosan kezelnéd? Ha ráláthatnál valójában mit teszel és      hogyan reagálsz?
 •     Mi lenne, ha feloldhatnánk a szexuális blokkjaidat?
 •     Milyen lenne az életed, ha generációs családi blokk kitisztulhatnának?
 •     Hogy lehetne könnyed kapcsolatod mindennel?

A szexualitás hülyeségének invokációja

parkapcsolat.jpg

A szexualitás a teljes ítélkezésről szól. Minden egyes dologról alkotott ítélkezéssel elutasítod a befogadást.

Minden, ami a szexualitással, szex-szel kapcsolatban bezártál a testedbe, az összes nézőpontod és ítéleted könnyen oldható ezzel a kezeléssel. Zseniálisan robban szét tőle az energia a testben, és egy nagyon érdekes új kapcsolat jön létre mindennel eközben.

Az Accessben a szexuális energia a befogadás energiája is. Mi van, ha ez az egy dolog tart vissza, hogy megkapj mindent, hogy nem tudod befogadni?