Kedves Látogató,

Páhi-Papp Orsolya vagyok, önfejlesztést segítő szakember: Az Éberség varázslata energetikai kezelés megalkotója, OH-kártya instruktor, Access Bars™ & Body™, és Energetikai Facelift kezelő és oktató, Reiki mester, aromaterápiás masszőr, és végül, de közel sem utolsósorban Forever Living Products™ tanácsadó.

SolyaSzakmámat tekintve tanár vagyok, de végül úgy hozta az élet, hogy hagyományos iskolarendszerben nem tanítottam. Helyette számos más helyen igen, mert magát a tanítást mindig szerettem. Ráadásul kimondottan reálos voltam, IT területen, majd mérnökként dolgoztam – ám a lélek világa ugyancsak közel állt hozzám már gyermekkorom óta.

Belső motivációmat, hogy mélyebben beleássam magam a lélek csodaszép világába az évekkel ezelőtt felbukkanó komoly betegségek jelentették, melyekből a hagyományos orvoslás által nem sikerült felépülnöm, így megoldásaimat az alternatív gyógyászat különböző ágazataiban kezdtem keresni. Azonnal beléjük szerettem, mert őszintén rácsodálkoztam hatékonyságukra, s ez a szerelem a mai napig is egyre csak mélyül.

Nem kellett hozzá sok idő, és állapotom rohamos javulásnak indult, én pedig elhatároztam, hogy lehetővé teszem az emberek számára, hogy ők is megismerhessék belső valójukat, mindazokat a rejtett mechanizmusokat, amik az életüket működtetik. Célom, hogy a hozzám fordulók megtanulhassák, hogyan éljenek a valóban szabad választás lehetőségével. Számomra mindez inkább egy elbűvölő művészet, mintsem munka: a lélek szobrászata.

Tevékenységem célja a tudatosság növelése olyan eszközökkel, melyek tartós pozitív változást eredményeznek az ember életében, energiájában, önmagához fűződő viszonyában, kapcsolataiban, pénzügyeiben, és az élet bármely más területén.

(Kicsi gyermekem van, és végtelenül hálás vagyok a kezemben levő eszközöknek, hogy a gyermeknevelést is jelentősen könnyedebbé tudják tenni!)

Hogyan érem el mindezt?

  • Egy, az évek folyamán kifejlesztett saját, máshol nem elérhető technikával, ami gyakran jelenti az utolsó mentsvárat a hozzám fordulóknak, mert olyan esetben is hatékonyan támogat, amikor minden más már csődöt mondott.
  • Az életemben egyre nagyobb teret követelő OH-kártyák segítségével, melyet világszerte pszichoterápiás szakemberek ezrei használnak napi munkájuk során, legyen az bármilyen téma a stresszkezeléstől a családi, párkapcsolati problémákon át a traumafeldolgozásig.
  • Az Access Consciousness™ nyújtotta széles eszköztár segítségével egyéni kezelések és online konzultációk formájában.

    Az a személyes nézőpontom, hogy bár nagyon szívesen adok egyéni kezeléseket, de fontos, hogy a hozzám fordulók maguk is képessé váljanak életminőségük folyamatos javítására, így az általam használt Access Consciousness™ eszközök tanulhatók is nálam.

  • Továbbá terápiás tisztaságú illóolajokkal, melyek könnyedén bejutnak az emberi testbe, és mind fizikai-, mind lelki, energetikai szinten azonnal munkához is látnak. (Milyen csodásan intelligens is a test! Tudja, hogy mit érdemes befogadnia! 🙂 )

Az egyes kezelések részleteit a megfelelő menüpontok alatt találod.

Szeretettel várlak Téged a Studio Allegriában! 🙂

Üdvözlettel:
Páhi Solya