Egy szellemes hétvége története

Avagy beszélgetés az entitásokkal tanfolyam

Az ominózus szellemes hétvége egy héttel ezelőtt zajlott, de kellett egy kis idő, amire leülepedett bennem mindaz, amiben az életem változott általa. Egy kicsit meg is teremtettem magamnak, hogy egy perc időm sem legyen beszélni róla. Kezdem az elején.

Már rég nézegettem ezt a kurzust, és tudtam, hogy dolgom van vele, ésszel azt is tudtam, hogy el kell mennem rá, de a belső késztetés nem érkezett meg. Amikor viszont megláttam a mostani lehetőséget, egy nagyon érdekes energiát érzékeltem.

Ott és akkor tudtam, hogy ez a kurzus messze nem csupán arról fog szólni, hogy hogyan beszélgessünk testetlen lényekkel, hanem egész egyszerűen hogyan
kommunikáljunk jobban MINDENNEL, ami körülvesz minket.

Nem mellékesen hogyan kapjunk saját magunkból is még többet. Ez az energia volt az, ami megadta azt a pluszt, ami nekem ahhoz kellett, hogy ott legyek.

TTTE_GenericSquare_AWNW.png

Az első este, majd az azt követő teljes szombat információjában nem adott túl sok újat, ám az az energia! Még most is szédülni kezd a fejem, ahogy írok róla. Újra átélem, ismét fürdőzöm benne, és érzem most is, ahogy tisztítja a bennem keletkezett blokkokat. (Kértem is a következő napokra egy Bars kezelést, és nagy valószínűséggel a fülemen jön majd ki a gőz közben. 😀 )

Szívesen leírnám Nektek, hogy milyen volt, de ezt nem lehet. Ha el akarnám mondani, hogy milyen az, amikor a szavakon túllépve, valami sokkalta gyorsabb módon kommunikálsz, és a hétköznapitól merőben más energiákat tapasztalsz meg, a szavak csak ledegradálnák mindezt. Inkább mesélek néhány érdekes történést, és közben arra kérlek, hogy leengedett falakkal lépj be a terembe, ha kedved van belekóstolni, hogy miről beszélek, kérd az Univerzumtól, hogy mutassa meg neked ezt az energiát, és csak érzékelj. Minden érzékszerveddel. A hatodikkal, a hetedikkel, a nyolcadikkal, a tizenkettedikkel. 😉

Az első nap teljesen simán ment, semmi de semmi probléma nem volt azon kívül, hogy az évek óta üzembiztosan funkcionáló kulcs hirtelen nem nyitotta a tanfolyam helyszínét (másnap már ugyanúgy működött, ahogy előtte mindig). A vasárnap reggel már nem indult ennyire fényesen. A vonatunk késett, ám pont ez indított el egy újszerű, eddig sosem tapasztalt kommunikációt a környezetemmel. Megkértem a vonatot, hogy legyen kedves pontosan érkezni, alakítsunk ki egy olyan egységet, hogy az mindkettőnknek igazán könnyed, és örömteli legyen.

maxresdefault (1)
Shannon O’Hara, a Beszélgetés az entitásokkal kurzus megalkotója

Sokszor mondják, hogy legyünk éberek, mert kérésünk általában nem úgy jelenik meg, ahogy azt mi elvárjuk tőle. Ebben az esetben sem. Korábban talán belementem volna az önhibáztatásba, hogy nem sikerült megteremteni, amit akartam, ám most nem így történt. A meglehetősen modern külsejű vonat 10 perc késéssel érkezett, és ahogy felszálltam, olyan kedves, tápláló, óvó energiával ölelt körbe, hogy csak mosolyogtam. Találtam magamnak egy tágas, tiszta, kényelmes helyet, és csak figyeltem. Figyeltem mindent magam körül. A vonat entitását, a tájat, a házakat, a többi embert.

Nem voltak falaim, és hirtelen minden beszélni kezdett hozzám. Egyszerre, egy időben ott volt minden információ. Minden, amit mondani
akarnak, végtelenül örülve annak, hogy valaki fogja a jeleket.

Nem szavakkal kommunikáltak, helyette képekkel, energiaminőségekkel, érzetekkel. Ennyi hozzájárulást még sosem érzékeltem. Adtam, és fogadtam a hozzájárulásokat, és végtelenül hálás voltam. No meg a környezetem is az volt.

Ebbe a nagyszerű egységközösségbe később becsatlakozott egy másik utas is. Na, itt jött egy újabb újdonság. Eddig a pontig mélyen bele kellett merülnöm az energiákba, hogy tudjam, mi zajlik. Ebben az esetben nem volt rá szükség. Volt ő, meg voltam én, és szavak nélkül is tudtam, hogy azért ült le velem szemben, mert hozzájárulást szeretne tőlem. Végre nem kellett belülről látnom az eseményeket, mintha velem történne. Külső szemlélőként is érzékeltem mindent. Néha-néha belül,
magamban kuncogtam az érzékelt energiák hatására. Kimondottan izgalmas volt ebből a szemszögből látni ahogy megváltoznak benne a dolgok, és megnyugszik.

Még a vonatunk 10 perces késésével együtt is bőven korán érkeztem, így tettem még egy kisebb sétát, hogy meghallgassam mit mesélnek nekem Pest utcái. Azzal a térrel, ami én vagyok gyógyítottam a környezetem, amerre sétáltam, és végig érzékeltem a nagyszerű hozzájárulásokat is, amit tőlük kaptam.

Végre megtanultam fogadni a saját entitás csapatom hozzájárulásait is.

Eddig is tudtam, hogy itt vannak velem, igyekeztem is kommunikálni velük, de olyan szinten, ahogy most, még sosem sikerült. Leengedett falakkal, testem és lényem teljességében kezdtem el venni mindazt, amit ők adhatnak nekem. Azóta, amint a csapatomra gondolok már meg is indul a hozzájárulás-áradat. Élvezetes ez a kommunikáció!

Ma a pénztárcám szólított le. Ott rögtön nem „ültem le vele beszélgetni”, de hamarosan meg fogom tenni. Kíváncsisággal várom, hogy mit teremthetünk így együtt.

Persze jöttek emberi entitások is. Némelyik beazonosíthatóan családtag volt, némelyik csak arra tévedt, szeretett volna egy kis tisztítást, de volt olyan is, aki adni akart, és amint ez sikerült, már távozott is. Megtapasztalhattam, hogy testi tüneteink mennyire, de mennyire nem egyértelműek! Történt ugyanis, hogy egyik pillanatról a másikra rám tört egy allergiának címkézett állapot.

Éber lettem arra, hogy entitás próbálja felhívni magára a figyelmet a tünetek által.

Nem volt épp alkalmas az időpont a csevejre, ezért megkértem, hogy térjen vissza amikor már a vonaton ülök hazafelé. Amint ezt megbeszéltük, tüneteim azonnal meg is szűntek. Aztán e kedves, egykori hölgy rokonom nem volt épp türelmes jelenség, így kerekedett belőle egy kisebb-nagyobb kaland is, de ezt a történetet (és még pár újabbat, ami azóta történt) inkább egy-egy önálló posztban mesélem el Nektek. A fogadóóra kialakítása folyamatban van, mert a kommunikálni vágyó entitások aktívan jelzik
jelenlétüket.

Természetesen csak azt mondhatom, hogy minden, amit fent leírtam csupán egy érdekes nézőpont. Az én érzékelésem, a saját nézőpontom. Ne hidd el, ne vedd tutinak, hogy ez minden esetben így működik, és azt sem, hogy egy entitás tanfolyam mindig ilyen. Nézz inkább mögé, légy hajlandó érzékelni az energiáját, és menj vele, ha úgy érzékeled, hogy a TE életedet kiterjeszti.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.