Megerősíteni a gyerekeket, hogy tudják, amit tudnak

Gratulálunk az 52, 5 és 15 év közötti, India, mumbai-i új Bars kezelőnek, akik nemrégiben elvégezték az első Access Bars® kurzusukat. Ezek a gyerekek ’utcagyerekek’, akiket elhagytak Mumbai utcáin, vagy elárvultak, és most a Mother’s Foundation nevű civil szervezet gondoskodik róluk.

bars-blog.png

Ez a civil szervezet befogad minden ilyen gyermeket. Ez egy sötét, és némiképp ütött-kopott hely, de a gyerekeknek nyújtott szeretet, és gondozás mérhetetlen. Mindegyikőjüknek van egy kis szekrénykéjük, ahol a könyveiket, és a ruháikat tartják.

Egy véletlen találkozó, és beszélgetés egy Uber sofőrrel vezette Smriti Goswami, Access Consciousness minősített facilitátort ehhez a projekthez. A sofőr elmondta Smriti-nek, hogy tagja ennek a civil szervezetnek, ahol fejlesztik, és oktatják a gyerekeket, hogy felnőve jobb polgárokká válhassanak. Egy beszélgetést követően az Access Barsról, és annak előnyeiről, a kurzus és a teremtés már folyamatban volt.

A gyerekek annyira lelkesek voltak, hogy megtanulhatják a Bars-t, és megígérték, hogy hetente legalább 3 alkalommal futtatják a bárjaikat. (Sokan vannak, akikkel most gyakorolhatnak!)

smriti-bars

A nap és a kurzus végén hullottak a hálakönnyek, miközben Smriti és a többiek látták a gyerekek boldog, ragyogó arcát, legfőképpen amikor büszkén átvették okleveleiket sűrű éljenzések, és taps közepette.

Szeretnél többet tudni a Bars-ról? Kérdéseid vannak, hogy hol találsz magadnak egy Access Bars kezelőt, vagy facilitátort? Küldj egy e-mailt a bars@accessconsciousness.com címre, vagy kattints IDE a további információkért.

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2017/09/empowering-children-access-bars/

Fordította: Páhi-Papp Orsolya

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.