5 tuti biztos módszer, amivel leállítod a teremtéseidet

Ez a hét szóljon most a teremtéseinkről. Mindarról, amit valamilyen módon manifesztálunk fizikai valóságunkban.

Az <<előző rész tárgyalta, hogy hogyan vegyük észre mit is teremtünk, és hogyan tereljük teremtéseinket valamiféleképp a kívánt irányba.

Lépjünk most egyetlen lépéssel tovább: vajon milyen okok állhatnak annak hátterében, ha az áhított változás betoppant az életünkbe, sikeresen felismertük, választottuk, elindultunk az úton, de egy rövid idő múlva a folyamat megáll, esetleg még vissza is fordul.

8317249_ml

Íme 5 tuti biztos módszer, amivel leállítod a teremtéseidet

  1. Kételkedés. A kételkedés, irányuljon az bármire is, egy igazán hatásos módja annak, hogy megállítsuk magunkat. Rajzolsz magadnak egy gyönyörű képet, megfogalmazod, kéred, és várod, hogy valamilyen formában felbukkanjon az életedben, majd elkezdesz kételkedni, hogy vajon jól csináltad-e? Vajon jól kérted-e? Egyáltalán megérdemled-e?

El sem tudod képzelni, hogy az élet hozhat olyan megoldásokat, amikre annak előtte sohasem gondoltál volna. Talán még szabsz egy határidőt is, amíg kívánalmadnak meg kell, hogy valósuljon, különben biztosan tudni véled majd, hogy sosem fog bekövetkezni. Ez pontosan olyan, mintha fognál egy képzeletbeli radírt, és egyetlen mozdulattal eltüntetnéd a felrajzolt képet.

Pedig a megvalósítással neked nem kell törődnöd. Te csak tartsd nyitva a szemed, a füled, és minden más érzékelődet, hogy észrevehesd, ha a lehetőség megérkezik hozzád.

szinesvilag

  1. Ha nem ismered el, amit már megteremtettél. Ez egy igazán fontos lépés. Állj meg egy pillanatra, és ismerd el, nézz körül, és meg fogod látni, hogy mennyi, de mennyi mindent megteremtettél már magadnak. Ismerd csak el! Ez a te erőd, ez a te képességed, ez vagy te, és így is tudod csinálni. Büszkeséggel tölt majd el, és a segítségével kilépsz önmagad erejének megtagadásából. A kételkedést saját magadban szépen lassan, észrevétlenül eltűnik, és fokozatosan jobban és jobban látod majd mindazt, ami valójában körülötted van.
  1. Nem vagy éber arra, hogy mi az, ami benne tart Téged abban, amit (látszólag) nem vagy képes megváltoztatni. Azért mondom, hogy látszólag, mert könnyen lehet, hogy te azt a dolgot már ötezerszer megváltoztattad korábban, csak éppen időről-időre újra választod, eltörölve ezzel azt, amit meg akartál teremteni. Az éberséged nagyon fontos ebben a szituációban is. Nem kell aggódnod, az éberség olyan, mint egy izom, gyorsan és hatékonyan fejleszthető!screen-shot-2015-06-12-at-2-11-52-pm
  1. Ha görcsben áll az egész tested, akkora a jelentősége a változásnak, szinte már a levegőt is visszatartod, közben az energiáik áramoltatása igencsak lelassul, és már be is betonoztad a változatlanságod. Görcsös testben nem működnek jól az energiák. Próbáltál már vizet szorítani a markodban? Sikerült? Ugye nem! No és, ha csak lazán összezártad a két tenyered? Bízz magadban, és az Univerzum erejében! Tudd, hogy amit kérsz, azt meg is kapod!
  2. Mindent te magad szeretnél kontrollálni, ki szeretnéd számítani, hogy mi, mikor, és milyen formában jelenjen meg, nulla teret hagyva az univerzumnak a reagálásra. Azt mondod, hogy elengedted a témát, és csak vársz, de közben végig azon próbálkozol, hogy hogyan kontrollálhatnád még ennél is jobban a helyzetet. A várt hatás ilyenkor elég nagy valószínűséggel az lesz, hogy teljesen kicsúszik a kezedből minden, és szempillantás alatt elillan – ha egyáltalán megjelenik.

Akármelyik pontban (akár többen is) ismertél magadra, ne csüggedj! Folytasd, haladj tovább, gyakorolj, próbálgasd, JÁTSSZ, használd az Access Consciousness® eszközeit, kérj és adj kezeléseket! Meglátod, egy nap, amikor megállsz újra elismerni a teremtéseidet, azon kapod magad, hogy életed igazán könnyed, és örömteli.

<< Vissza az 1. részre: Semmi sem változik! Én nem tudok teremteni!

>>Tovább a 3. részre: 3 egyértelmű jel, hogy érdemes megvizsgálni a befogadásod

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.