Semmi sem változik! Én nem tudok teremteni!

Ezen a héten teremtéseink lesznek fókuszban, erről olvashattok majd cikkeket. Íme, az első ebben a témában.

Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki ne járt volna még ebben a cipőben. Mindannyian vágyakoztunk már különböző dolgokra, igyekeztünk pozitívak maradni, hátha akkor megvalósul, erősen koncentráltunk, áhítoztunk, sóhajtoztunk, és már-már azt éreztük, hogy a cél csak egyetlen karnyújtásnyira van, végül mégsem történt semmi.

ruki_belyy_fon_cep_zamok_80645_3840x2400

Kezelések, oktatások, klubok alkalmával igen gyakran elhangzik az a mondat, hogy nézőpontjaid teremtik a valóságod, és nem a valóságod a nézőpontjaidat. Majdnem ugyanennyiszer hangzik el az is, hogy „Én próbálkozom, de semmi sem változik. Én nem tudok teremteni!”

Van néhány probléma ezzel a kijelentéssel, amin érdemes elgondolkodni, ha gördülékenyebben szeretnéd élni az életedet.

Az első, és legfontosabb, hogy ismerd el, vedd észre, hogy minden, ami az életedben jelen van a saját teremtésed eredménye. Minden, minden, de minden. Igen, a rossz is. Igen, az is, ami miatt épp szenvedsz. Igen, a szegénység is. A rossz párkapcsolat is. A kevés fizetés is. A betegség is. Minden. Természetesen azt is, ami jó az életedben. Ha hiszed, ha nem, ezeket mind magad teremtetted, és még ha a kőkemény önvádak közepette nem is veszed észre, az életed változik.

1280.jpg

Szóval igazából szó sincs róla, hogy te ne tudnál teremteni. Bizony, hogy tudsz, csak épp nem veszed észre, és nem akképp cselekszel, hogy mindezt a tudást az előnyödre fordítsd. Tuti recept sajnos nincs arra, hogy hogyan is teremts, nem adhatok instrukciókat, melyeket követve sikered 100 százalékosan garantált. Abban viszont segíthetek, hogy megérezd, milyen energiákat érdemes működtetned, és abban is, hogy rálelj a saját erődre, hogy IGENIS KÉPES VAGY RÁ!

Hunyd le a szemed egy pillanatra, és érzékelj. Hol vagy most? A hiány terében? A bőségében? Honnan indítod a teremtéseidet? Gyakran tartózkodunk a hiány terében, mely egy olyan szegényes, terméketlen talaj, melybe hiába ültetjük vágyaink magvait, abból bizony csak hiány-erdők nőnek majd.

Próbáld ki most a bőség terét!

Kérdd az Univerzumot, hogy juttasson el Téged a bőség terébe, és hívd be az energiáját, hogy megfürdőzhess benne. Csak egy kis időre, hogy megérzékeld az erejét, a szabadságát, a dinamizmusát, és még ki tudja mi egyebet, amit épp Neked adhat. Érzed a különbséget?

Vajon milyen volna minden egyes teremtésedet ezen a gyümölcsöző, könnyed energián keresztül indítani? Vajon milyen gyorsasággal jelennének meg életedben a változások?

Most nézz mélyen, és őszintén magadba! Van egy konkrét változás, amit el szeretnél érni? Van egy konkrét dolog, amit meg szeretnél valósítani? Vannak mindehhez már kész válaszaid is, hogy milyen úton-módon lehetséges? Mennyire fókuszálsz ezekre a kész válaszokra? Ezeket kutatod mindenütt? Mi van, ha a nagy kutatás közepette szemed átsiklik ötven másik lehetőség felett, melyet tálcán kínál az élet, de a nagy fókuszálásban nemes egyszerűséggel átsiklasz felettük, hiszen te már tudod, hogy vágyadnak hogyan KELL megvalósulnia?

dog-questions-888x666

Most ismét azt kérem, hogy csendesedj el picit, fordulj újra befelé.

Mekkora a jelentősége annak, hogy a kívánt változás bekövetkezzen? Jó nagy, igaz? Az életed, a boldogságod, a jövőd múlik rajta? El sem tudod képzelni mi lesz, ha nem teremtesz valami mást helyette.

Minél nagyobb a jelentősége, annál inkább a hiány terében mozogsz, és mintha lasszóval próbálnád elcsípni az áhított csodát. Gondolj csak bele, amikor vendégségbe mész… milyen érzés volna, ha lépteidet hallva a házigazda kivágná az ajtót, és csuklódat erősen megragadva rángatna téged befelé. Szívesen mennél? Valószínűleg legközelebb jobban megfontolnád a látogatást.  Nos, valami hasonló történik, amikor Te görcsösen akarsz valamit megteremteni, esélyt sem hagyva arra, hogy a maga szabad és kreatív módján megjelenjen az életedben. Egy olyan módon, ami csodálatosabb annál, amit Te valaha is el tudtál volna képzelni.

Még egy kompromittáló kérdés – ígérem mára ez lesz az utolsó!

Megfogalmaztad már úgy igazából, pontosan, hogy mit is szeretnél? De ami még ennél is fontosabb talán: kérted már?  Szóltál már az Univerzumnak, hogy mit szeretnél? Tettél fel kérdést, hogy hogyan lehetséges? Megkérted, hogy mutassa meg a lehetőségeidet?

Az igazi, kíváncsi, ítéletmentes kérdések teremtő erejéről volt már szó korábban, azt a cikket ITT olvashatod. Ha könnyűnek érzed, nézd meg ezt a videót is, és használd bátran az energiahúzást! További ötleteket, kiindulópontokat adhat Neked a könnyed teremtéshez.

Neked milyen tapasztalataid vannak? Voltak már sztorik az életedben, amik csodásabb módon oldódtak meg, mint ahogy azt valaha el tudtad képzelni? Volt már olyan, hogy az Élet egy szempillantás alatt tálcán kínálta pont azt a lehetőséget, amit kértél?

Nagy öröm volna számomra, ha megosztanátok velem, és egymással, ezzel még többeknek inspirációt adva arra, hogy eljátsszanak a teremtés csodájával.

>>Tovább a 2. részre: 5 tuti biztos eszköz, amivel leállítod a teremtéseidet

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.