Hol vannak az erősségeim?

Előre tudom mindig, amikor megfázásos tünetekkel ágynak dőlök, hogy itt valami “szintlépés” lesz! A mostani korlát átlépés azért picit melósabb volt a szokottnál, de felettébb érdekes. Egy rövidke momentumát megmutatok most Nektek.

Sokadszorra kaptam már azt az üzenetet a segítőimtől, hogy “…erősségeidre, ne pedig a vélelmezett gyengeségeidre koncentrálj!”. Úgy döntöttem, hogy nekifogok, és összeírom ezeket az erősségeket. Leengedtem a falakat, és testemnek önálló mozgást hagyva, kikapcsolt aggyal engedtem, hogy papírra kerüljön minden, ami szeretne.

Erősségek

Az eredmény nem kis mértékben meglepő lett! Több ízben szerepel a listán olyan, amit egészen eddig gyengeségnek gondoltam. Néztem, vizsgálgattam, és olyan sziklaszilárdan ott volt az energia, hogy “IGEN, ebben Te nagyon erős vagy!” , hogy csak ámultam. Éber lettem rá, hogy miket használtam álcaként, hogy ezeket a képességeket elmismásoljam, letagadjam, eltakarjam. Van közte olyan, amit annyira sikerült elbújtatni, hogy soha még csak gondolni sem mertem rá, hogy meg lehetne próbálni.

Persze, eddig is tudtam, hogy ahol a legnagyobb gyengeséged érzed, ott bizony egy szép nagy erősség szunnyad a felszín alatt, de valahogy eddig mindig inkább csak szavak voltak. Most viszont nem a szavak beszéltek, hanem valóban ott volt egy félreérthetetlen energia.

A listámat időről időre előveszem majd, és valószínűleg jókat fogok kuncogni, amikor meglátom, hogy milyen változatos eszközöket használtam arra, hogy ezeket a tulajdonságokat elfedjem.

Te milyen erősségeidet bújtattad gyengeség köntösbe, hogy ne kelljen elismerni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.